چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
به عمرم قلم گوساله نخریدم همه این کارا مضر برای سلامتی حتما بو هم میکنه 🤕
قلم گوساله تا جایی که شنیدم میدونم مقویه خیلی ما ابشو تو قورمه و خورشتا میزنیم برا خاصیتش بو هم نداره کله پاچه نی که اما داخلش باز چیزایی میزنن خوش عطر شه
قلم گوساله تا جایی که شنیدم میدونم مقویه خیلی ما ابشو تو قورمه و خورشتا میزنیم برا خاصیتش بو هم ندار ...
تو این زمانه که زندگی ماشینی شده
باید تغذیه سالم داشته باشیم
اینهمه چربی و..... باعث فشار خون بیماری قلبی و... میشه
لزومی نداره به نظر من
تازه فریز کردن که کلا جالب نیس
با این قطع و وصل برق
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد