2777
2789

بنظرم فقط حنا 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن رزماری بزن خیلی خوبه

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

حنا نمیتونم بزنم رنگش رو چیکارکنم

رنگش با حموم رفتن میره

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

میگن به درد نمیخوره

وای نههههه من برام عالیییی بود 

کلی ریزش داشتم کف سرم دیده می شد ولی از وقتی اینو استفاده کردم حجم موهام ب شدت زیاددددد شدهههه ک ینی از حموم میام نمیدونم چجوری شونشون کنم🤩

وای نههههه من برام عالیییی بود کلی ریزش داشتم کف سرم دیده می شد ولی از وقتی اینو استفاده کردم حجم مو ...

میشه درخواست بدم عکسشو بفرستید 

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!