2777
2789

بچه هااا همتون گارد میگیرید میدونم ولی زندگیم به جایی رسیده بود که دیگه هرچی سختی بود روز بعدش سخت تر میشد منم نزدیک پریودیمه و احساسی عمل کردم و براش سیصد ریختم. نمیدونم چرا اینکارو کردم خیییلی خودخوری کردم. شب هم بود هی بم میگفت اتاقت آینه داره و بش نگاه نکن چیز خیلی بدی دیدم و فلان . بعدش گفتم پولمو برگردون گفت میدم به ایتام و هیچجوره برنگردوند از دیشب تا حالا خودخوری میکنم و غذا نمیخورم

بی خیال شده دیگه پولی که رفته غصه شو نخور 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیصد هزارتومن ارزش نداره اینجوری خودت رو عذاب بدی. رها کن، در عوض برات تجربه شد دیگه احساسی عمل نکنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

کاری که شده ، به نظرتون با غصه خوردن و فکر کردن درست میشه؟

اگه درست میشه پس هم غصه بخورید و هم فکر کنید 

از این به بعد بیشتر مراقب تصمیم هاتون باشید عزیز من 

کاملن برام قابل درکه اینکه می فرمائید اونقدر تحت فشار هستید که به این راه (ف ال گرفتن ) فکر کردید 

این طور موارد به نحوهای مختلف برای همه مون اتفاق می افته ، پس لطفن فراموش کنید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

فکر کن پیتزا خریدی خوردی رفته

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

سیصد هزارتومن ارزش نداره اینجوری خودت رو عذاب بدی. رها کن، در عوض برات تجربه شد دیگه احساسی عمل نکنی

اخه نمیدونم چطور بش دادم. همش میگم کاش میدادم لباسی خوراکی چیزی

کاری که شده ، به نظرتون با غصه خوردن و فکر کردن درست میشه؟اگه درست میشه پس هم غصه بخورید و هم فکر کن ...

خیلی تحت فشارم . شغلم خانوادم ولی هی میگم لعنت بهت که اینکارو کردی. حالا یارو پس نمیده

اخه نمیدونم چطور بش دادم. همش میگم کاش میدادم لباسی خوراکی چیزی

برای همه پیش میاد کار احساسی بکنن و پشیمون شن،یه لحظه ست دیگه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.