2777
2789
عنوان

مسافرت

109 بازدید | 15 پست

ما میخوایم اون هفته بریم شمال حالا برادر شوهرم هم گفته ما هم باهاتون میایم بعد از یه طرف مادر شوهرم بفهمه ناراحت میشه که اون اصلا برام مهم نیس

ولی یه دختر داره اندازه بچه من خیلی زورگوعه نمیدونم چیکار کنم

ماشین شون هم خرابه میخوان با اتوبوس بیان بعد ماشین اجاره کنن یعنی گیرشون میاد؟چون تو ماشین ما جا نمیشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ازقبل اعلام میکنید؟؟؟؟؟؟؟

ما اعلام نکردیم اصلا ما همیشه نگفته میریم مسافرت از چند ماه قبل گفته هر وقت خواستید برید شمال به ما هم بگید بعد الان دو دلم بگیم یا نه 

اطرافیان ما برمی‌گردن از مسافرت ، ما متوجه میشیم

ااتفاقا ما هم همیشه بعدش یا وقتی اونجا بودیم متوجه میشدن الانم نمیدونن ولی وقای بریم میفهمم میترسم ناراحت بشن بگن چرا به ما نگفتین

ما اعلام نکردیم اصلا ما همیشه نگفته میریم مسافرت از چند ماه قبل گفته هر وقت خواستید برید شمال به ما ...

بگو بچه ها بزرگ شدن نمیشه تنهایی تصمیم گرفت 

بنداز گردن بچت

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

ااتفاقا ما هم همیشه بعدش یا وقتی اونجا بودیم متوجه میشدن الانم نمیدونن ولی وقای بریم میفهمم میترسم ن ...

خودت و دوست داشته باش ، یه بار نه بگو ، یه عمر راحت باش

من نگفتم خود برادر شوهرم از قبل گفته هر وقت خواستید برید به ما هم بگید الان نمیدونم چیکار کنم

الان دیگه نمیشه کاری کرد بایست بری 

امیدوارم بچه شون اذیت نکنه و بهت خوش بگذره

باید همین کارو کنم ممنون

نهایتاً قطع رابطه میشه که بهتر.....چرا باید توقع داشته باشند سالی یکبار هم که مسافرت میرید اونا رو حتما با خودتون ببرید 

نهایتاً قطع رابطه میشه که بهتر.....چرا باید توقع داشته باشند سالی یکبار هم که مسافرت میرید اونا رو ح ...

تا حالا این درخواست رو هیج وقت نداشتن نمیدونم والا

اره دقیقا همش توقع دارن نه دوست ندارم قطع ارتباط باشه شوهرم همین یه برادر رو داره گناه داره ولی امیدوارم که با خوبی کنسل بشه 

تا حالا این درخواست رو هیج وقت نداشتن نمیدونم والااره دقیقا همش توقع دارن نه دوست ندارم قطع ارتباط ب ...

آهان اولین باره ......ان شاالله که قطع رابطه نشه ، آخرش و گفتم

حالا برید شاید خوش گذشت