2777
2789
عنوان

گوشی جدید

152 بازدید | 16 پست

گوشیم قدیمی شده هفت سال شده دارمش فضای خیلی کمی داره بعضی سایتا مثل سنجش که کد امنیتی داره نمیاره یا برنامه هایی هستن که بهش نمی خورن و سرعت نتم H+

الانم باتریش که خراب داره میشه زود شارژ تموم میکنه

دلم میخواد گوشی جدید بگیرم ولی پول ندارم کار درستیه که طلا بفروشم ؟

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بابا 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

قسطی چجوریه ؟ قیمت بالاتر نمی فروشن؟

چرا دیگه سود داره.ولی نباید واست مهم باشه

بهتر از اینه طلا بفروشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من بعضیا رو درک نمیکنم مثلا میگن طلاتو نفروش بدی ماشین یا خونه بخری طلا دو برابرش سود میده 

الان تو این وضعیت مگه مردم ماشینو برای سرمایه گذاری میخرن؟ (منظورم مردم عادیه) ماشین نداشته باشه یا خونه نداشته باشه طلا به چه درد میخوره؟ تا آخر عمر اگر با این حساب جلو بره نباید از طلا استفاده کنه که

قسطی نمیتونی بگیری؟شوهرمن از دیجیکالا قسطی گرفت ماهی ۱و۸۰۰

بعید بدونم بابام بده اگرم بده باید هرماه اصرار کنم بده 😕 تازه همینم با قرعه کشی هفت سال پیش گرفتم یک قسمت اون پول گوشواره طلا شد

...

من بعضیا رو درک نمیکنم مثلا میگن طلاتو نفروش بدی ماشین یا خونه بخری طلا دو برابرش سود میده الان تو ا ...

چی بگم مادرم میگفت برا جهیه زیه نگهدار جمع کن که سنگین

از طرف شوهر چیه 

از طرف دیگه راست میگه کمر شکن

...