2821
2789
عنوان

کادو بدم یعنی

264 بازدید | 18 پست

من تازه عقد کردم ۳ ماه زنعمو همسرم تازه زایمان کرده بنظرتون میرم دیدنش منم باید کادو بدم یا نه بعد مادر شوهرم میگه کسی الان شما دعوت نمیکنه دعوتی نیست هرجا خونه هرکسی فامیلاشون میگه باید خودتون بیاید نظر شما چیه و عروسی هم دعوتیم فامیل شوهر شاباش باید بدم یا نه 

چون زایمان کرده دعوت لازم نیست باید بری ولی فامیلای دیگه باید پاگشا کنن شما رو .کادو هم همسرتون باید بده ببرید بله .

شاباش عروسی بستگی به فرهنگتون داره برا ما فقط بزرگترا و افراد نزدیک میدن .اونم جمع شده تقریبا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به رسمتون داره مادرم اینا عروس اوردن یکی از عروسا با خانواده اش اومد دیدن بچه رو داد اما یکی دیگشون فقط شیرینی اورد درمورد پاگشا کردن هم بقیه باید دعوتت کنن که ما اینم تا عروسی نداریم 

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

چون عقدین کادو هم‌ندی مشکلی نیست با مادرشوهدت برو و در مورد شاباش و ... سمت ما که جوونا نمیدن شما هنوز خودتون نرفتبن سر زندگیتون 

بعد پاگشا.  ... بستگی داره به رسم ادب بهتره خود عروس داماد رو آدم جدا تماس بگیره اما خیلیا اینکار رو نمی کنن و به پدر و مادر عروس یا داماد زنگ‌میزنن