2777
2789
عنوان

برنجم شل شد 😞

726 بازدید | 7 پست

گذاشتم رو گاز. بعد اومدم نشستم گوشی دست گرفتم بعد نیم ساعت یادم اومد رفتم دیگه دیر شده بود ..شل شده بود تهشم گرفته بود .شوهرم برنج دونه دونه دوست داره بفهمه شل شده عصبی میشه .نگفتم بهش ..نمیدونم جدا براش درست کنم .یا همین بزارم جلوش .وقتی هم شل میشه زیاد میشه الان اومد گفت زیاد درست کردی ..هنوز نفهمیده شل شده .از بس فکرم مشغوله 😞

بگو کته درست کردم🧐😜😜😜

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوباره درست کن. اونم که شل شده یا بکن ته چین یا بذار برا  ته دیگ روزای دیگه. کم کم بریز ته دیگت تا تموم شه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

وای چقد بدا

منم پریروز اومدم سبزی پلو درست کنم...حالا برنجا رو ریختم به شوهرمم میگم بیا دستامو موم بنداز طفلی هرچی گف برو سر برنجت گفتم هیچیش نمیشه یهو رفتم دیدم شفته شده بود🙁🙁🙁

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

اونو دیگه بزار تو فریزر واسه اش دوغی سوپی چیزی دوباره درست کن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

منم شوخررررم دوس نداره ولی دوباره درست نمیکنم همونو کوفت کنه مخصوصا الانکه قهرم کوفتم براش درس نمکنم بیشعور انتر کوفت بخوره مرتیکه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز