گوشیمو همیشه اولین کار میگیرهدیشب کلی چرتو پرت بهم گفت ولی قبلش گوشیمو گرفت وگرنه میخواستم صداشو ظبط ...
خب گوشی دوستت یا دختر خاله یا دختر عمه ای رو برای دو. سه ساعت بگیر. شاید تونستی ازش مدرکی داشته باشی یا اگه پول داری یک گوشی واسه خودت بخر اینم یک راهشه
نمیتونم میترسم پیدا کنه گوشی اون بنده خداها رو بشکنه🤦🏻♀️
توی کانال کولر بزار یا توی کفشت قایم کن یا توی وسایل دکوری که دارین بزار توی یک مشمای مشکی بزار که نبینه البته بعد از اینکه ازش مدرکی بدست اوردی وگرنه شانستو از دست میدی و مجبوری تحملش کنی یا میتونی به خانوادت بگی اگه برادر داری چه بهتر ادبش میکنن
حتی داد خالی هم نمیتونه داشته چون میشهدجز پرخاشگری هاش ،اقدام نداشتی بخاطر این اینجوری فک میکنی
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
پرخاشگری شو با نفقه و مهریه ات بزن حالش حسابی جا میاد دیگ جرات هم نداره تو چشات نگاه کنه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.