2777
2789
عنوان

😂😂😂😂

150 بازدید | 20 پست

😂😂😂😂🤣😂🤣😂بچهاااا 

😂😂😂😂امروز رفته بودیم بیرون 

😂😂😂بعدش بابام‌گفت الان‌میبرمتون نهار شیک‌و پیک‌میدم بخورین 

رفتیم سفارش دادیم خوردیم بد بابام‌گفت دسر بیارین و اینا 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقا رسیدب حساب کردنش نگو بابام کارت فروشگاه به جا کارت حقوق آورده 

ن پول نقد داشتیم ن کارت پیش ما بود گفتم‌بابام دعوت کرده دیگ لازم نیست

😂😂😂😂😂حالا اینجاش قیمت ۷ ت غذا اینا شده رفته به طرف میگه شماره کارت بده فردا برات میزنم 

مرده گفته لاقل ی چیزو بده بزار اینجا تا میزنی پول 

رفتیم بنزین بزنیم نگو کارت سوخت ب جا کارت فروشگاه داده 

😂😂تو‌اون‌گرما بدون بنزین مونده بودیم‌مامانم از حرص گریه میکرد

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای حال مادرتو درک میکنم با تمام وجود

😂😂بخدا گریه میکرد انگار چیشده

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

نه منظورم رشته دانشگاهیکنکور دادی؟‌ببخشید منظوری ندارما همینجوری میپرسم

اره عزیزم 

دندون 

اره عزیزم دندون

وااای خوشبحالتتت🥺موفق باشی عزیزمم

اتفاقا الان تاپیک زدم

گفتم من تابستون خوبی نداشتم یه چیزایی دست و پا شکسته خوندم مشکلات داشتم تو زندگیم این دو هفتم اسباب کشی داریم نمیتونمم برم کتاب خونه اگه از وسطای شهریور و اوایل مهر با پایه متوسط شروع کنی بخونی میشه رشته تاپ بیاری که با حرفای بقیه ناامید شدم🥲

وااای خوشبحالتتت🥺موفق باشی عزیزمماتفاقا الان تاپیک زدمگفتم من تابستون خوبی نداشتم یه چیزایی دست و پ ...

من فقط ی ماه تلاش کردم تهش شد این

قبل اونم مثل ت بودم 

ولی بعدش ی ماه ۱۳ ۱۴ ساعت میخوندم نگران نباش عجله هم نکن  شرایط روحی خوبی نداره ب خودت زمان بده من یسال فقط بخاطر اینکه حال روحیم خوب نبود اصن درسنخوندم