2777
2789
وا به عنوان ی پسر نباید انقدر سوسول باشی کهآره یکی از دوستات ک میتونه نمره قبولی بگیره بره به جات ام ...

مگه میشه 

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حجم از بیخیالی واس سن تو ینی سم اسید🤧🤣

هر کس مشکلی داشت میومد پیشم میگفتم ول کن بابا حالا تا اون موقع ی چی میشه آرامش میگرفت😂

هر کس مشکلی داشت میومد پیشم میگفتم ول کن بابا حالا تا اون موقع ی چی میشه آرامش میگرفت😂

وای🤣🤧😜مشاوره بده ب ملت

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

مشاور داری؟بنظرم به خاطر گوشیه

مشاور آره هر وقت میرفتم ی برگه دستم میداد چن ساعت چن ساعت درس بخونی نرفتم دیگع 

من یبار دوسال پیش شهریور جا دوستم رفتم امتحان ریاضی دادم 😂دیگه فقط باید مراقب باشین لو نرین وگرنه و ...

ی درس خونامون بفرستم بره😂

من یبار دوسال پیش شهریور جا دوستم رفتم امتحان ریاضی دادم 😂دیگه فقط باید مراقب باشین لو نرین وگرنه و ...

خیلی ریسکه برا ما که امسال عکس کارت ملی یا شناسنامه رو خیلی دقت میکردن ماسکامونم باید در میوردیم

ی درس خونامون بفرستم بره😂

یکی شبیه به خودت انتخاب کن که روی برگه کارت ورود به جلسه که عکس هست ولی واضح نیست ضایع نباشه تقریبا شبیه به خودت باشه برادر اگه داری بفرسش بره😂

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

خیلی ریسکه برا ما که امسال عکس کارت ملی یا شناسنامه رو خیلی دقت میکردن ماسکامونم باید در میوردیم

اون واسه امتحان نهایی بوده فکر نکنم برای امتحان غیر نهایی انقدر سخت بگیرن

میتونه ریش بزاره بگه عکس بچگیامه این😂🥲

چ میدونم صرفا ی راه حله هرجور خودش صلاح میدونه