تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم اصلا عصبی و افسرده و دل مرده نباشه و خیلی داداش کوچیکم درسخون و پرتلاش و زرنگ و باهوش و زیرک شه و انشالله داداشم همیشه بین بچهای عادی و سالم درس بخونه و داداشم همه چی درس(مثل ریاضی و فارسی و انگلیسی و..) یاد بگیره و انشالله داداشم حداقل لیسانس دانشگاه دولتی یه رشته عالی بگیره و شغل دولتی با حقوق خیلی بالا نصبیش شه و رسمی شه 😭 .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم همه ی طلاهایی که مادرم با پول کارگریش زمان مجردیش برا خودش گذاشت و پدرم ازش برد و برنگردوند انشالله پدرم هم وزن طلاهای اون موقع مادرم براش خیلی زود طلا بگیره و انشالله حقوق پدرم و سهام عدالت و یارانه ها مادرم بگیره و مادرم دیگه زن ساده و مظلوم و توسری خور و بساز نباشه 😭 تو رو خدا دعا کن پدرم مهریه و حلقه ی طلام که با حیله ازم برد پدرم حداقل ۴۰۰ میلیون بهم همین روزا پول بده برم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم🥹🙏ما اصلا راضی نیستیم پدرم پولمون و حقمون خورد دو قورت و نیمش هم باقیه😏
تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به مادرم همین امشب الهی سلامتی بده و انشالله مادرم درد جسمی و روحی نکشه و اذیت نشه و حالش خوب شه و خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و آرامش و خوش شانسی بده 😭..
انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امشب و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله هر روز و ساعت های خیلی طولانی پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن برا من و عزیزانم نباشه😭😭.