2777
2789
عنوان

دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 29 پست
عزیزممم😂😂نه نترس دکترش وحشی بوده و عصبیولی برو پیش یه دکتر خوب ک وحشی بازی در نیاره😂

مرسی عزیزم باشه😁😁خودمم پارسال پیش ی دکتر قاطی رفتم برا کشیدن انگار بلانسبت دندون سگو میخواس بکشه زیردستش نزدیک بود از حال برم شوهرم چنان اخمی روی دکتره کرده بود چون باهام خیلی تند حرف میزد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برو آدم باید دلو بزنه ب دریا ...من جدای از عصب کشی وترمیم..دوتاعقل کشیدنی دارم ازاونا وحشت دارم

بنظرمم هرچقد زودتر برو ننداز بعدا 

چون یکارو الان انجام بدی از بعدش راحتی هی بخوای بذاری واسه یروز دیگه هم دیر میشه هم اینکه همش میترسی و دیگه نمیتونی بریی

مرسی عزیزم باشه😁😁خودمم پارسال پیش ی دکتر قاطی رفتم برا کشیدن انگار بلانسبت دندون سگو میخواس بکشه ز ...

اره منم رفتم پیش یه دکتر میخواست بزنتم انقد پرو بود 

هی نمیذاشت من حرف بزنم خداروشکر پیشش نرفتم برای درست کردن دندونم😂

بنظرمم هرچقد زودتر برو ننداز بعدا چون یکارو الان انجام بدی از بعدش راحتی هی بخوای بذاری واسه یروز دی ...

اره درسته توکل ب خدا میرم همین هفته 🥲

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اره منم رفتم پیش یه دکتر میخواست بزنتم انقد پرو بود هی نمیذاشت من حرف بزنم خداروشکر پیشش نرفتم برای ...

🤣🤣🤣آره پبش این خوش اخلاقا برو ...منم پیش یکی رفتم شعر می‌خواند میگفت خوبه یانه ..یامیپرسید میگفت خب بااهنگ موافقی بزارم😀

ایشالا من ک دیگه مجبورم فردا برم کاریش نمیشه کرد😂🥲

برو عزیزم درعوض راحت میشی اگ خیلی میترسی از امپول بگو بیحسی موضعی بزنه برات

🤣🤣🤣آره پبش این خوش اخلاقا برو ...منم پیش یکی رفتم شعر می‌خواند میگفت خوبه یانه ..یامیپرسید میگفت ...

وای😂😂

من خودم رفتم پیش یه دکتر برا عصب کشی

بیین قشنگ میخواستم گریه کنم انقدر از امپول میترسم

گفت نگران نباش یکم باهام حرف زد گف تموم

منم تعجب کردم زدینشش؟؟؟؟ 

گف اره😂😂

همیشه اهنگای قدیمی میذاره 

قبلا مریض بودم از سِِرم میترسم داشتم گریه میکردم قبل زدن سوزنش

دکتره اهنگ میخوند برام تا گریه نکنم🤣

وای😂😂من خودم رفتم پیش یه دکتر برا عصب کشیبیین قشنگ میخواستم گریه کنم انقدر از امپول میترسمگفت نگرا ...

😂😂😂😂بعضیاخدایی خیلی باشخصیتن 

هر موقع گفتم هیچوقت نزدن برام مستقیم امپول😂

لنتیا🤣🤣🤣