2777
2789
عنوان

دندون

141 بازدید | 29 پست

فردا قطعی میرم دندون پزشکی 

دندون درس کنم

و اززز امپول میترسم (جالبیش اینجاس من حدود 10 تا امپول دندان تو زندگیم زدم و خداروشکر دکترم دکتر خیلی خوبی بود) 

ولی بازم میترسم🥲😂

و قطعی میریم نمیتونم بهونه بیارممم😭😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چه کاری میری؟

نمیدونم یه دندونم درد میکنه 

من عصب کشی انجام دادم قبلا 

پر کردنی انجام دادم 

جرم گیری هم انجام دادم. 

ولی در کل میترسم همیشه به تمام دکترا میگم اونا خیالمو راحت میکنن

یکیش بهش گفتم خیلی قشنگ باهام حرف زد بعد انقد خوب امپولو زد اصلا دردشو حس نکردم اصلاااا

برو منم نمیخواستم برم ولی چاره ای نیس

اره آدم مجبوره 🥲🥲🥲

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

دقیقا نری دندونت بدتر میشه بهتره زودتر برمممم ک دیگه میشه فردا اصلا نمیتونم بهونه بیارم🥲😂

اره برو آدم باید دلو بزنه ب دریا ...من جدای از عصب کشی وترمیم..دوتاعقل کشیدنی دارم ازاونا وحشت دارم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اره برو آدم باید دلو بزنه ب دریا ...من جدای از عصب کشی وترمیم..دوتاعقل کشیدنی دارم ازاونا وحشت دارم

دندون عقل واقعا وحشتناکه.  ولی من پیش یه دکتر عصب کشی هامو انجام دادم و خدایی ازش راضیم دکتر خوب و عالی

دندون عقل واقعا وحشتناکه. ولی من پیش یه دکتر عصب کشی هامو انجام دادم و خدایی ازش راضیم دکتر خوب و ع ...

واقعاوحشتناکه؟؟؟کشیدی؟؟؟خیلی دردناکه ؟؟🥲🥲🥲

واقعاوحشتناکه؟؟؟کشیدی؟؟؟خیلی دردناکه ؟؟🥲🥲🥲

نه هنوز نه سنم بهش نرسیده 

ولی یکی از آشناهام رفته  

میگه امپول رو که زده به شدت درد داشته

ولی تو 30 ثانیه دندون عقلو در اورده و گف چیز خواصی نشده بعدش درد نداشته😂✨

نه هنوز نه سنم بهش نرسیده ولی یکی از آشناهام رفته میگه امپول رو که زده به شدت درد داشتهولی تو 30 ثا ...

البته برو پیش یه دکتر خوب و بگو امپولو اروم بزنه. فوبیا امپول داریی؟؟ 

نه هنوز نه سنم بهش نرسیده ولی یکی از آشناهام رفته میگه امپول رو که زده به شدت درد داشتهولی تو 30 ثا ...

دلداری دادیا😆😆توکل ب خدا🥲🥲