کاپیتان_black مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 39 عنوان تنهایی 65 بازدید | 6 پست ما دو تا احساس داریمیا واقعا تنهاییمیا احساس تنهایی میکنیم!!!احساس تنهایی انگار یهوییه و میره یعنی گذراعهولی واقعا تنها بودن خیلی دردناکه خیلی.....سر هیشکی نیاد که تو جمع واقعا تنها باشییه جوری که با همه ای و بی همه ای ....! برو نمیکنم هیچوقت تلافی:) گرفته گریت برای چی؟ :) 1404/06/07 | 22:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maloosaroos عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2348 احساس تنهایی کردن از تنها بودن دردناک تره. زندگی زیبا دوستت دارم ...
maloosaroos عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2348 گاهی وسط به جماعت به ظاهر حامی هستی ولی حس تنهایی عجیبی داری . ازینکه هیشکی درکت نمیکنه . هیشکی نمیفهمتت . هیشکی بهت حق نمیده . هیشکی نمیبینتت. زندگی زیبا دوستت دارم ...
کاپیتان_black مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 39 احساس تنهایی کردن از تنها بودن دردناک تره. من یه مدت احساس تنهایی میکردمو دیدم هنوز یه نفر هست که حواسش به منه!!اما الان واقعا تنها ام و کسی من براش مهم نیست! برو نمیکنم هیچوقت تلافی:) گرفته گریت برای چی؟ :)
کاپیتان_black مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 39 گاهی وسط به جماعت به ظاهر حامی هستی ولی حس تنهایی عجیبی داری . ازینکه هیشکی درکت نمیکنه . هیشکی نمیف ... کلن تنهایی بدهچه خیالش چه حسشچه خوابش چه واقعی اشچه الکی اش برو نمیکنم هیچوقت تلافی:) گرفته گریت برای چی؟ :)
maloosaroos عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 2348 کلن تنهایی بدهچه خیالش چه حسشچه خوابش چه واقعی اشچه الکی اش یوقتایی هم لازمه تنها باشی تا قوی تر شی. ولی در کل من دوست ندارم زندگی زیبا دوستت دارم ...
کاپیتان_black مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 39 یوقتایی هم لازمه تنها باشی تا قوی تر شی. ولی در کل من دوست ندارم منم همینطورولی میدونی از بس که تنها بودم عادت کردم به تنهاییتو اتاق تاریک تو مدرسه آخرین نیمکتتو مهمونی گوشه ترین مبلهمیشه کنار بودنم و عادت کردن دیگهراحت تر هم هستمحوصله سر و کله زدن با آدما رو ندارم برو نمیکنم هیچوقت تلافی:) گرفته گریت برای چی؟ :)