moshaveramm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 1358 عنوان بی روح 100 بازدید | 6 پست بابام ۵۴ سالشه معتاد شده از خیلی وقت پیش ۵ تا بچه داره دختر اولش عروس نکرده بخاطر جهیزیه ابجیم خودش بدبخت دنبال وام با نامزدش بابام هیچی براش نگرفته من الا ۱۸و۱۹ سالمه هیچی ازش نگرفتم هیچی هیچی بدبختی سختی کشیدم نمیدونم چرا بابام بی مسئولیت چرا دارم دیونه میشم داره همه چی مون میفروشه با مامانم دعوا خیلیی بخدا دارم دیونه میشم هیچی نداریم هیچی هیچی بخاطر رهبر به بچهاش حرف گفت خیلی تعصبی خیلی قول میدم حاضربه منو بخاطر رهبر بکشه 1404/06/07 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darya1213 عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 3103 عزیزم درستو بخون دانشگاه قبول شومثلا دانشگاه فرهنگیان خوبه از همون اول بهت حقوق میدن مستقل میشی تضمین شغلیم دارهامیدوارم مشکلاتتم حل شه
moshaveramm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 1358 عزیزم درستو بخون دانشگاه قبول شومثلا دانشگاه فرهنگیان خوبه از همون اول بهت حقوق میدن مستقل میشی تضمی ... سال اول قبول نشدم نشستم واسه سال دوم بخونم واسه شرایط سختم بخونم ولی جوریه ک تو خونه ما دعوا نمیتونم بخدا اعصابم بهم ریختن هیچ آرامشی ندارم
darya1213 عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 3103 سال اول قبول نشدم نشستم واسه سال دوم بخونم واسه شرایط سختم بخونم ولی جوریه ک تو خونه ما دعوا نمیتونم ... مشاور بگیر عزیزم آینده خودته خودت باید دلسوز و به فکرش باشیاگرم نمیتونی بگیری از ویدیو و پیج های آموزشی کمک بگیر
۶۷آشفته67 عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 5171 تو که الان میبینی تو چه وضعیتی هستی اصلا قصدم توهین نیست عزیزم به خاطر خودت میگمخودتو از این زندگی بکش بیرون وقتی یه کاره ای بشیاولین آدم تحصیل کرده خونوادت باشی بعدم به راحتی میتونی پول دربیاری چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍