2777
2789
عنوان

بنظرتون چی میشه

56 بازدید | 3 پست

شماره ای که باهاش این اکانتم رو زدمو گم کردم

و چند ماه بعد واگذار شده مث اینکه

امروز یه پیامک از نینی سایت دریافت کردم که فک کنم واسه ی بازیابی رمز بوده 

بنظرتون امکانش هست صاحب جدید سیمکارت این اکانتو بتونه بگیره ازم؟؟؟

یا رمزو عوض کنه نتونم وارد شم؟

تکلیف تاپیکام و حریم شخصیم چی میشه پس 😭

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بگید لطفا

چیکار باید بکنم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بله میتونن

شما باید برید داخل نی نی سایت من و قسمت اطلاعات کاربری اونجا ویرایش شماره داره

باید یه شماره جدید که تا حالا اینجا باهاش عضو نشدید رو جای شماره قبلی وارد کنید... یه کد به شماره جدید میاد باید وارد کنید مشکل حل میشه و اون شماره قبلی دیگه سوخت میشه

یعنی دیگه نمیتونن وارد کاربری شما بشن چون شماره تغییر کردع

و با اون شماره قبلی میتونن یه کاربری جدید درست کنن برا خودشون.

@__mahyar ❌آقاهستم❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راجب سیمکارت هم اگه اعتباریه  باید هر چند ماه مثلا ۱۰۰۰ تومن شارژش کنید و یه تماس الکی برقرار کنید چند ثانیه تا کار کنه و سلب امتیاز نشه و ثابت هم همینه باید تماس برقرار بشه یا پیامک تا سلب امتیاز نشه...

حالا گمم که کردین اگه دست کسی بیفته و کاری خلاف انجام بده و اون خط به نام شما باشه 

مقصر شما محسوب میشید.

@__mahyar ❌آقاهستم❌