2777
2789
عنوان

سوال چالشی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 65 پست

من نمیزنم ولی اگه حد رو بگذرونن و زندگیم رو بخوان نابود کنن که کردند،شماره تلفن خونش رو میبرم پخش میکنم بعضی جاها و بعضی سایتها با اسم خودش بعنوان زن خراب تا طعم خراب کردن زندگی دیگران رو بچشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو منی یا من توعم؟ طرف جوری رو اعصابم رفته که تو ذهنم داشتم فکر میکردم مثلا گلوشو بگیرم تا میخوره کل ...

😁😁😁 بله دقیقا

من یکی دو بار سناریوی قتل و بعدش رو در ذهنم حتی مرور کردم

دلم میخواست خون و قرمزی اون طرف رو ببینم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آره داداشام....ازم کوچیکترن مثل خر زور دارن منم لاغر

بزنشوننن مگه میشه نتونی ؟😂

راستی با توجه به امضات موفق شدی خودتو تغییر بدی؟ 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یا خدا 🧐 ترسیدم کی بوده ؟ چرا ؟

یکی از نزدیکانم

از فرط ناراحتی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

😁😁😁 بله دقیقامن یکی دو بار سناریوی قتل و بعدش رو در ذهنم حتی مرور کردمدلم میخواست خون و قرمزی اون ...

دیگه فکر کن طرف چقدررر رو اعصاب و رو مخ بوده که ذهن به سمت این جیزاعم کشیده شده 🤦‍♀️😂

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

کیو زدی ؟ چی بوده ؟ تعریف کن یکم قطره چکونی صحبت می‌کنی 😜😂

مجرد بودم کلاسای رزمی میرفتم جو میگرفتم خواهرمو خیلی زدم

با اینکه بزرگ‌تر بود ولی زورم میرسید بهش خیلی کتک بنده خدا

دوباره یادم اومد عذاب وجدان گرفتم

قبل از ازل بودی و بعد از ابد هستی،ای عشق ازل تا ابدم علی(علیه سلام)

من نمیزنم ولی اگه حد رو بگذرونن و زندگیم رو بخوان نابود کنن که کردند،شماره تلفن خونش رو میبرم پخش می ...

اوه اوه 😂 اینطور خودتو توی دردسر میندازی چون می‌تونه ازت شکایت کنه پلیس فتا 

منکه تا دلت بخواد شده 

مثلا یکی تو خیابون جلوی من وایمیسته سد معبر میکنه یا کسی لباس و کفشمو موقع راه رفتن از پشت لگد میکنه 

اینجور موقع ها اعصابم خورد میشه خیلیی ولی به کتک زدن فکر نمی‌کنم به فحش دادن ذهنم میره که نمیشه زشته 😂

ولی دلم خواسته داداشم یا آدمایی که باهام بد حرف میزنن رو حسابیی کتک بزنم که صدای سگ بدن، مخصوصا اونایی که طلبکارانه دستور میدن (اکثرا استادها و اونایی که واسه پژوه های گروهی مسئول میشن) 

مجرد بودم کلاسای رزمی میرفتم جو میگرفتم خواهرمو خیلی زدمبا اینکه بزرگ‌تر بود ولی زورم میرسید بهش خیل ...

من زمانی مثل خودت بودم حتی بدتر، مینشستم رو شکمش و اونم قرمز میشد تا بلند شم از روش ، فکر نکنم مثل من باشی 

کسی رو هم زدی.؟

نه فقط آبجیم یبارم البته دوران مدرسه همکلاسی قلدرم که فکر می‌کرد به منم میتونه مثل بقیه توهین کنه و هیچی نگم، یجوری موهاشو کشیدم که نگو 😂

ولی الان گفتم دوست دارم کیارو تا حد مرگ بزنم، که اوناهم جدی دردسر میشه