2777
2789
عنوان

سوال چالشی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط با مادر شوهر؟ شانس آوردی خواهر شوهر نبوده اون لحظه یا نداری خواهر شوهر

خواهرشوهر ندارم 

ولی من تا کسی با من کار نداشته باشه باهاش کار ندارم کرم از خودش بود حقش بود تا اینجاشم صبرم زیاد بود چیزی نگفتم بهش

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خواهرشوهر ندارم ولی من تا کسی با من کار نداشته باشه باهاش کار ندارم کرم از خودش بود حقش بود تا اینجا ...

بعضیا فکر میکنن چون سنشون بالاس هر کاری کنن کسی چیزی نباید بهشون بگه 

اره تا حالا شده

حتی تاحالا حس قتل هم داشتم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بعضیا فکر میکنن چون سنشون بالاس هر کاری کنن کسی چیزی نباید بهشون بگه

افرینن دقیقاااا

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

😂😂🤦اره به پدرم فحش داد تو جمع فامیلاشون منم بلند شدم دیگه چشمت روز بد نبینه کل فامیل جمع شدن بزور ...

آخ ایول بهت دختر 

دمت گرم لطفا همینطوری قدرتمند ادامه بده 😂🤝

منم کسی به خودم توهین کنه فقط لفظی جوابشو میدم ولی وای به حال روزی که کسی با خونوادم توهین که هیچی فقط شوخی بد کنه! 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اره تا حالا شدهحتی تاحالا حس قتل هم داشتم

تو منی یا من توعم؟ 

طرف جوری رو اعصابم رفته که تو ذهنم داشتم فکر میکردم مثلا گلوشو بگیرم تا میخوره کلشو بکوبم به لبه‌ی میز ،با مشتم تا میخوره تو دهنش بزنم تا به گ. و. ه. خوردن بیفته 😐😂

اکثرا رفتارای خیلیی رو مخ دارن آدما واسم این مورد پیش میاد که به کشتنشونم فکر میکنم 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)