meowdoleh مدیر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 عنوان جیغغغغغغغغغغغغغ🗣️ | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 38 پست بچها کراشم گفت تو شهرتونم عاااااااااااااااااااا🗣️ شهرما ۳۰ /۴۵دقیقه اینا فاصلسولی از وقتی حرف میزنیم نیومده بودمن ک قرار نیست ببینمشچرا انقدر هیجان زده شدم😭😂 با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘 1404/06/07 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 🗿😂 الان خوبه با ی دختر دارن دست تو دست هم قدم میزنن🥸😂 با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44775 حواسم هست نمیدونم والا فعلا ک کراشمه با یکی برو اگه خواستی بریموفق باشی♥️ 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 با یکی برو اگه خواستی بریموفق باشی♥️ یعنی چی با یکی برم؟ ممنون توام با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44775 یعنی چی با یکی برم؟ ممنون توام یعنی با یک آشنایی چیزی برو تا اشنا شینمن خودم پا میشدم میرفتم از وقتی سنم کم بود بی عقل بودم الان دیگ میشناسمش 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 یعنی با یک آشنایی چیزی برو تا اشنا شینمن خودم پا میشدم میرفتم از وقتی سنم کم بود بی عقل بودم الان دی ... خب من با کسی اشنا نیستم😂از فامیلامون خوشم نمیاد ردشون کردمدانشگاهم ک چرته با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44775 خب من با کسی اشنا نیستم😂از فامیلامون خوشم نمیاد ردشون کردمدانشگاهم ک چرته نمیدونم واقعا ادم میمونه چیکار کنه 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 وااااااای جیییییییغغغ 😂😭میخوام بگم بهش چه حسی داری با ی خوشگلی مثل من تو ی شهری😔😂جوابشو میگم بهت😂 با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 نمیدونم واقعا ادم میمونه چیکار کنه پسر خوبی بوده باتوجه به شناختم نمیدونم حالا با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 یاد خودم افتادم اولین بار کراشم بهم گفته بود تو تنها فالور دختر پیچ ام هستی تک دختریی خر ذوق بودم چقدر💔 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44775 پسر خوبی بوده باتوجه به شناختم نمیدونم حالا دیر میفهمی خودت خوبی فکر میکنی خوبن 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 یاد خودم افتادم اولین بار کراشم بهم گفته بود تو تنها فالور دختر پیچ ام هستی تک دختریی خر ذوق بودم چق ... چیشد بعد🥲 با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 دیر میفهمی خودت خوبی فکر میکنی خوبن خب از کجا میدونی اخلاق من و اون چجوریه؟ تاپیک لطفا بگین چیکار کنم یا همچین چیزی زده بودم با ایموجی گریه گفتم اخلاقشو با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 چیشد بعد🥲 انشالله برای تو اینجوری نشه اما بعدش رفتیم جلو دیدم خیلی چیزا راجب خودش بهم نگفته بود اونم چیز هایی از نظر من مهم بودن واقعا باید میگفت سر همینا کات کردیم پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
meowdoleh مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7109 انشالله برای تو اینجوری نشه اما بعدش رفتیم جلو دیدم خیلی چیزا راجب خودش بهم نگفته بود اونم چیز هایی ... ای بابا امیدوارم خوشبخت ترین باشی عزیزمنمیدونم والا چی بگم ب خودم گفتم عجله نکنم کم کم بشناسمش با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘