moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 عنوان دوست خارجی 94 بازدید | 14 پست تا حالا کسی از شما دوست پسر خارجی یا دوست خارجی داشته؟میشه از تجربه هاتون تعریف کنیدمن خودم دارم و خیلی هم پشیمونم 😑 1404/06/07 | 20:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iidontknow عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1157 دوست اونطوری نه ولی دوست معمولی چرا جالب بود دوران نوجوانی بیشتر میچسبید حس و حالش پریده اینروزا
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 دوست یا دوس پسر دوست دارم ولی دوست پسر خارجی ندارم😅
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 چرا پشیمونیمن دارم، دوستای خوبی ان واقعا؟خب اره گاهی خوبه ولی زیاد باهاشون صمیمی شدم یجورایی وابسته شدم 😑مثلا اگه جواب ندن نگران میشم😑
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 14282 خارجی داریم تا خارجی مثلا هندی کنسله واقعا اما روس ، ترک ، ایتالیایی خوبه باز خوشگل توشون پیدا میشه یکی از ددستام اره لانگ دیستنس بود با یک پسر ترکیه ایی به جایی نرسیدن کات کردن ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 دوست اونطوری نه ولی دوست معمولی چرا جالب بود دوران نوجوانی بیشتر میچسبید حس و حالش پریده اینروزا دقیقاً منم فکر کردم حالا دوست خارجی چیه مثلا
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 خارجی داریم تا خارجی مثلا هندی کنسله واقعا اما روس ، ترک ، ایتالیایی خوبه باز خوشگل توشون پیدا میشه ... اره دقیقا این رابطه ها بنظرم به جایی نمیرسن
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 14282 دوست برزیلی دارم یه رگش ایرانی یه رگش برزیلی خیلی خشک و سرده اخلاقش خوبه در کل بد نیست سرش تو لاک خودشه مثل ما ایرانیا خونگرم و صمیمی نیست ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 خارجی داریم تا خارجی مثلا هندی کنسله واقعا اما روس ، ترک ، ایتالیایی خوبه باز خوشگل توشون پیدا میشه ... هندی هم بد نیست😂دوست صمیمیم هندی بود
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 14282 هندی هم بد نیست😂دوست صمیمیم هندی بود خیلی چندشن با احترام🙏🏻بهداشت نظافت براشون شوخیه انگار تو کشورشون ایدز بیماری های زناشویی بی داد میکنه ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 دوست برزیلی دارم یه رگش ایرانی یه رگش برزیلی خیلی خشک و سرده اخلاقش خوبه در کل بد نیست سرش تو لاک خو ... اره بعضی ها اینطورینمخصوصاً کره ای ها بدترینن خیلی سرد و خشک و بی احساس البته شاید فقط با ایرانی ها اینطورین
moonlighmah مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 72 خیلی چندشن با احترام🙏🏻بهداشت نظافت براشون شوخیه انگار تو کشورشون ایدز بیماری های زناشویی بی داد می ... واقعااصلا خود دوست هم همیشه میگفت،میگفت هندی ها احمق ترین آدم های دنیان،خودش مسلمون بود آدم خوبی بود
weiirdo عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 17474 واقعا؟خب اره گاهی خوبه ولی زیاد باهاشون صمیمی شدم یجورایی وابسته شدم 😑مثلا اگه جواب ندن نگران میشم� ... دقیقا وابستگیش خوب نیست، ولی نگرانی رو برای کسی معمولا داریم که بیشتر از دوست عادی دوستش داریم 9teen ── .✦