2777
2789
افکارم اصلاح شده،حس،خوب هم دارم😂😂😂یادش بخیرشبها فکروخیال وتصورمیکردم انقدر🤣

نههه خیالای الکی نه😂

منظورم اینه رها و ازاد باشی

غصه و افکار منفی و... روی روحت سنگینی نکنه

Intj- 

فقط یک مرحله قبول شد؟ بقیه چی🫠

هنوز نوبتش نشده  برای مصاحبه دعوت بشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههه خیالای الکی نه😂منظورم اینه رها و ازاد باشیغصه و افکار منفی و... روی روحت سنگینی نکنه

اره درست گفتی

به یه چیزی زیادفکرکنی،اتفاث نمیوفته

یه بار باید تصورکرد

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

نه، از چند سال پیش که اینستا نداشتمشلوار و لباسایی که هنوز تو بازار نیومده بود تو ذهنم میومد

پس مد از تو میاد😂ولی اینم بگم تاریخ تکرار میشه .یمدت لباس تنگ بعد دوباره گشاد بعد دوباره تنگ ... همینطور برای مثال ابروهای نازک بعد کلفت دوباره نازک... الان ترس اینو دارم دوباره ابرو نازک مد بشه چون خیلی زشت میشم.. خیلی وقته پهن مد بوده😂

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

اره درست گفتیبه یه چیزی زیادفکرکنی،اتفاث نمیوفتهیه بار باید تصورکرد

اره و من بعدش باید رها کنی

به این معنی که تلاشتو بکنی واسش نه اینکه بشینی دست رو دست بذاری

اما طوری حس خوب داشته باشی که انگار همین الان داریش

دلت انقدر قرص باشه که میشه، که نگرانی ای نداشته باشی و...

Intj- 

منم اینجوریم که وقتی کسی میخواد بمیره حتی اگر فامیل دوری باشه که نشناسم، یهو دلشوره میگیرم و حس میکن ...

دقیقا...اون شبی که مادربزرگ من فوت کرد ما نمیدونستم..یهو خواهرم گفت من دلشوره دارم رفت ب داداشم گفت اینقدر ب پریز برق دست  نزن ..

عجب

خواب دیدم تو آسمون هستم از بالا دارم پایین رو نگاه میکنم ... شب بود هوا تاریک بود ... پسرخالم سوار ماشین بود که تصادف می‌کنه ... صحنه تصادفش با چیزی که درموردش تعریف کردند کاملا درست بوده ... منم وقتی چشم باز کردم چشمام خیس بود و اشک از چشمم چکید فقط صدای برخورد ماشینش رو شنیدم ... 

به مادرم گفتم خبرشو بگیره ... هفته بعد یا دو هفته بعدش دقیق یادم نمیاد پسرخاله جوانم تصادف کرد و فوت شد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خواب دیدم تو آسمون هستم از بالا دارم پایین رو نگاه میکنم ... شب بود هوا تاریک بود ... پسرخالم سوار م ...

اره برای ماهم پیش اومده..یکی دو مورد همینجا گفتم..خیلی جالبه برام در واقع روح آزاد میشه با عالم برزخ ارتباط میگیره

اره برای ماهم پیش اومده..یکی دو مورد همینجا گفتم..خیلی جالبه برام در واقع روح آزاد میشه با عالم برزخ ...

از نظر من ترسناکه 

2790
2778
2791
2779
2792