2777
2789
عنوان

دخترای گل🌻

62 بازدید | 12 پست

دور تون بگردم 💖

شما خودتون با هر تیپ شخصیتی با هر نوع پوششی با هر نوع ظاهر و شکلی ارزشمند هستید و نیازی به تایید پسران و مردان غریبه ندارید💪💪

خودتون رو هر جوری که هستید دوست بدارید و دنبال تغییر نباشید به خاطر نظر پسر غریبه یا مرد غریبه 

خودتون هر جور که دوست دارید باشید نه اون جور که بقیه میگند🥳

برای اینده ای بهتر لازمه خودتون باشید و از خودتون بودن لذت ببرید نه جلب رضایت و توجه دیگران🤓

پایدار و زیبا باشید🌹

😘😍

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته هر کسی به خاطر جنسیت مونث با هر شخصیتی با هر پوششی محترمه؟! هم نظر زنان و هم نظر مردان مهمه ...

خب دیگه قرار نیست پوشش همه دخترا همه آدما بپسندن 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

کی گفته هر کسی به خاطر جنسیت مونثش با هر شخصیت و وضعیت ظاهری محترمه؟! هم نظر زنان و هم نظر مردان م ...

نباید هر دختری به خاطر یه پسر که اونو دوست داشته باشه یا تایپ مورد علاقه اون پسره باشه فقط تغییر کنه و چیزی که خودش دوست نداره بشه 😌

کی گفته هر کسی به خاطر جنسیت مونثش با هر شخصیت و وضعیت ظاهری محترمه؟! هم نظر زنان و هم نظر مردان م ...

هر ظاهری منظورش نیست ،ولی مجبور هم نیستیم وقتی ایرانی هستیم و نژادمون خوشگله بریم لب و بدنمون رو بادکنکی کنیم که به چشم هول ها خوب بیاد 

منظورم اینه باید خودت باشی نه کسی که یه پسر تایپ شه

منظورتون رو صحیح بیان نکردید.

اگر نه اینکه به خاطر راضی نگه داشتن فلان آدم  که هیچ قید و بند اخلاقی نداره؛ روان و بدن خودشون رو تخریب کنند و به خودشون آسیب بزنند که جای دفاع و تأیید نداره.

منظورتون رو صحیح بیان نکردید.اگر نه اینکه به خاطر راضی نگه داشتن فلان آدم که هیچ قید و بند اخلاقی ن ...

من منظورم اینه که به خاطر یه پسری که اونو تایید کنه نباید دست به تغییر خودش بزنه یا کارهایی انجام بده که خودش مورد پسندش نیس