2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خ خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 50 پست
به خدا امروز همین حرفای شما رو بهش گفتم ولی اصلا زیر بار نمی ره

زیر بار چی نمیره؟کار و بارای یواشکی نداشتن با خواهرت؟

پس چاره ای نداری که رک با خواهرت حرف بزنی.این مسائل ایما اشاره بر نمیداره.البته این نظر منه.ای کاش کاربرای دیگه توصیح بدن که چرا میگن چراغ خاموش باید پرسید شاید منطق پشت کارشون بهتر باشه.

رک به خواهر بگو تو بهش پیام دادی اینجوری گفتی و ...؟

وقت هایی هم که با خانواده مامانم اینا بیرون می ریم عر جایی که من نظر می دم که بریم واسه تفریح یا خرید آقا مخالفت می کنه همینکه خواهرم گفت بریم فلان جا آقا سریع موافقت می کنه

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرت چند سالشه؟ خوشگله؟

خودت چند سالته؟

با خواهرت صمیمی هستی؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

یه بار بازم بحث سر این قضیه بود آقا چنان سرم داد زد که اشکام بدون اختیار همین جوری می ریختن بمیرم واسه پسرم طفلک خ ترسیده بود همش چسبیده بود بهم بوسم می کرد

زیر بار چی نمیره؟کار و بارای یواشکی نداشتن با خواهرت؟ پس چاره ای نداری که رک با خواهرت حرف بزنی.این ...

می ترسم با هم هماهنگ کرده باشن الکی بگه آره

به خواهرت بگو متوجه شدم به هم پیام دادید در مورد چی صحبت کردید که پیامها رو شوهرم پاک کرده ؟؟

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
به خدا امروز همین حرفای شما رو بهش گفتم ولی اصلا زیر بار نمی ره

زیر بار چی نمیره؟کار و بارای یواشکی نداشتن با خواهرت؟

پس چاره ای نداری که رک با خواهرت حرف بزنی.این مسائل ایما اشاره بر نمیداره.البته این نظر منه.ای کاش کاربرای دیگه توصیح بدن که چرا میگن چراغ خاموش باید پرسید شاید منطق پشت کارشون بهتر باشه.

رک به خواهر بگو تو بهش پیام دادی اینجوری گفتی و ...؟

رفتم توی اس ام اس هایی که از بانک میاد واسه شوهرم حتی اس ام اس های بانک مال  اون روز رو هم پاک کرده بود اما مال روز قبل و بعدش هم بود

به خواهرت بگو متوجه شدم به هم پیام دادید در مورد چی صحبت کردید که پیامها رو شوهرم پاک کرده ؟؟

می ترسم باهم هماهنگ کرده باشن الکی بهم دروغ بگن

به مامانت بگو 

به خواهرت گوشزد کنه ک زیاد با شوهره تو نپره از طرف خودشم بگه

تو جمع های حضوری باهم چ جورین؟ رفتار و برخورداشون؟

اگه چیزی باشه قشنگ وقتی باهم رو در رو بشن تو از رفتارشون میتونی بفهمی

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
به مامانت بگو  به خواهرت گوشزد کنه ک زیاد با شوهره تو نپره از طرف خودشم بگه تو جمع های حضوری ...

شوهرم خ باهاش شوخی می کنه من به بهانه های مختلف به شوهرم گفتم که زیاد با خواهرم شوخی نکن شاید بدش بیاد اما اصلا انگار یه گوشش دره یه گوشش دروازه

می ترسم با هم هماهنگ کرده باشن الکی بگه آره

ای بابا

فقط ی کار مونده پدرو مادرت با خواهرت صحبت کنن

عزیزم کسی که بخواد راه کج بره نمیشه به زور منصرفش کرد.ولی اونجوری خیالت راحته همه راهارو رفتی و سعی کردی جلوی لغزششونو بگیری.واینکه به موقعش خونوادت پشت توان

مخصوصا پدرت بهتر میتونه تواین قضیه کمک کنه.اکثر بچه ها یا مامانا این قضایارو از پدر مخفی میکنن در حالی که فقط پدرا میتونن روابط اینجوریو تو خونواده جمع کنن

راستی ی چیزی تولد یا همچین چیزایی نزدیک نیست؟شاید دارن برا ی کاری سوپرایزت میکنن اینم در نظر بگیر