2777
2789
عنوان

زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 46 پست
زنگ بزن به پلیس. چون هیچ کس حق نداره کسی رو تو خونه حبس کنه.

اخه عزیزم من ۱۰ سالگی زندگیم همینجوره ترجیح میدم همینجور بمیرم 

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عزیزم من ۱۰ سالگی زندگیم همینجوره ترجیح میدم همینجور بمیرم

یا مریضی بگیرم بمیرم یا تشنج کنم

یا خود.کشی کنم بمیرم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

خب بمیر عزیزم. وقتی خودت دوس داری بمیری ما نمیتونیم کاری بکنیم.

مرسی عزیزم بابت اطلاعات 

خوش زندگی 

ی روز صبح تو پا میشی ولی من ن

اون روز تو بجای من بخند🙂💔

خدانگهدار

مرسی عزیزم بابت اطلاعات خوش زندگی ی روز صبح تو پا میشی ولی من ناون روز تو بجای من بخند🙂💔خدانگهدار

ممنون. معلوم نیس کی زودتر بمیره.  مرگ و زندگی دست خداست. من دوس داشتم کمکت کنم ولی وقتی خودت ترجیح میدی بمیری، به انتخابت احترام می ذارم . 

ممنون. معلوم نیس کی زودتر بمیره. مرگ و زندگی دست خداست. من دوس داشتم کمکت کنم ولی وقتی خودت ترجیح م ...

مرسی بابت این سطح شعور بالا 

ال کاش بقیه از شما یاد بگیرن

قربونت عزیزم. تو لطف داری.

میخوام زندگیم رو اوکی کنم

از افسردگی بیرون بیام

میخوام زندگیم رو اوکی کنماز افسردگی بیرون بیام

خوبه. دمت گرم. 

راستی یکی از کارایی که انجام میدی این باشه: هر روز نیم ساعت پادکست به زبان انگلیسی گوش بده . مهم نیست بفهمی یا نه. فقط بذار صداش به گوشت بخوره. و از اینترنت و سایتهای خوب دانلود کن. پادکست های عجیب غریب با صداهای ناهنجار گوش نده . این برا شروع زبان انگلیسی.‌باید تو همه زمینه ها خودتو تقویت کنی و بکشی بالا. بعد میبینی از گوشه ی یه اتاق چه کارایی میشه کرد.

خوبه. دمت گرم. راستی یکی از کارایی که انجام میدی این باشه: هر روز نیم ساعت پادکست به زبان انگلیسی گو ...

اوکیه امتحان میکنم بهت خبر میدم🌸

دمت گرم. خودشناسی رو هم‌امتحان کن. اون هم روزی نیم ساعت. از همه‌چی مهم تره. تو اینترنت بزن" معرفت نف ...

سلام دارم کتاب معرفت شناسی 

فلسفه اخلاق و .. میخونم

قران میخونم

اهنگ شاد گوش میدم

میخندم

کلا احساس میکنم دارم عوض میشم