2777
2789
عنوان

زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همه فک و فامیل بگو و شهرو خبر کن

منو میکشن

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

۳۴ سالته؟ نمیتونی مستقل زندگی کنی یا از خانوادت فاصله بگیری؟

۳۴ سالم نیس

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

والا به بچه یتیم ها حسودی میکنم

اون میمیره یه روز. و تو موفق میشی. باهاش درگیر نشو و مخفیانه خودتو رشد بده

اخه چجوررر

کلم هنوز درد میکنه

اخه چجورررکلم هنوز درد میکنه

برو دکتر از سرت عکس بگیرن. هم برا سلامتیت هم برا مدرک. و اگه تهدید میکنه شکایت کن. هیچی مهم تر از سلامتیت نیس

چجوری? با درگیر نشدن و پیشرفت کردن بدون اینکه اون بفهمه. یواشکی پیشرفت کن . وقتی مستقل شدی یه بار برا همیشه میری

برو دکتر از سرت عکس بگیرن. هم برا سلامتیت هم برا مدرک. و اگه تهدید میکنه شکایت کن. هیچی مهم تر از سل ...

من برام مهم نیس

زندگیمو از کوچیکی برام کوفت کردم

فوقش سر همین مشته هم خون ریزی داخلی میکنم میمیرم

من برام مهم نیسزندگیمو از کوچیکی برام کوفت کردمفوقش سر همین مشته هم خون ریزی داخلی میکنم میمیرم

اگه واقعا واست مهم نیس چرا پست گذاشتی؟ به نظرم برات مهمه ولی داری تلقین میکنی که‌ برات مهم نیس. چون نمیخوای هیچ حرکتی بزنی. 

اگه واقعا واست مهم نیس چرا پست گذاشتی؟ به نظرم برات مهمه ولی داری تلقین میکنی که‌ برات مهم نیس. چون ...

من تو کل زندگیم سر این بابای بی شرفم 

هیچ گوهی نتونستم بهورم تو خونه حبسمممم

نمیتونم برم بیرون ترجیح میدم بمیرم

من تو کل زندگیم سر این بابای بی شرفم هیچ گوهی نتونستم بهورم تو خونه حبسممممنمیتونم برم بیرون ترجیح م ...

خب اگه قصد داری بمیری که هیچی. 

ولی اگه یه موقه نظرت عوض شد، از وقتایی که خونه نیس استفاده کن و تو خونه و به شکل مجازی درس بخون و مطالعه کن و.... شغل‌هایی مثه ادمین بودن یاد بگیر و کسب درآمد کن. همشو میتونی گوشه اتاقت انجام بدی.‌ هر وقتم خونه نبود برو بیرون حال و هوات عوض بشه

خب اگه قصد داری بمیری که هیچی. ولی اگه یه موقه نظرت عوض شد، از وقتایی که خونه نیس استفاده کن و تو خو ...

اخه من کلا تو خونه حبسم هیچ بیرون رفتن ندارم 

حتا کلید خونه هم ندارم