2821
2789
عنوان

تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 12349 بازدید | 82 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
ممنون دوستان گلم
اگه بازم مطلب خوبی راجع به شهر عزیزمون داشتین اینجا بذارین تا همه دوستانی که افتخار میدن و قدم رو شهرمون میذارن ازشون استفاده کنن

الینا جون مرسی ازجوابت.البته من خدای نکرده قصد توهین نداشتم فقط خواستم در مورد چیزی که شنیده بودم بدونم.
درسته خیلی از محلی ها فارسی صحبت نمیکنند.البته طوری که دوستان تعریف میکردن بعضی ها به خاطر تعصب به زبونشون فارسی حرف نمیزنند و جواب نمیدن نه به خاطر فارسی بلد نبودن.
به هرحال فهمیدم که اگرم اینجورمواردی هم باشه خیلی کمه.ان شالله فرصت دیدن شهر قشنگتون رو از دست نمیدم.

عالی بود هزار تا لایک داری عزیزم من اصالتم ترک نبریز هست وخیلی وقت هست تبریز نرفتم ولی الان با تاپیکت کلی حال کردم آفرین به تو
همیشه جمله ی "کاسه داغ تر از آش" برام خنده دار و مبهم بود... تا اینکه با ماکرویو آشنا شدم.
الینا جون خیلی لطف داری عزیزم.
راستی یک سوال:از سمت تبریز شما میرید شهر وان ترکیه؟دیدم بعضی تاپیکا نوشته بودند که به تبریز نزدیکه و میشه سفر وان و تبریز رو یکی کرد.گفتم از شما بپرسم که خودت اهل تبریزی شاید بیشتر اطلاع داشته باشی.مرسی ازجوابت.
Elina جون مرسی از تاپیک عالیت با همه توضیحات و عکسها خواهش میکنم پاکش نکنی
من برای خرداد انشالله اگر خدا بخواد برای اولین بار ممیخوام بیام تبریز
این تاپیک خیلییییی بدردم میخوره
بعد یه سوال
اگر تو تعطیلات خرداد ١٤ و ١٥ خرداد بیام بخوام اون روستا رو برم که صخره ای هست میشه بنظرت همه جا تعطیل نباشه بیخود وقت بزاریم؟
سلام من هم تبرریزیم ممنون الینا جان بابت تاپیک خوبت.منم عاشق تبریزم ولی شوهرم تهرانیه.و ماهم متاسفانه مشکلی که گلی جون گفت رو داریم وقتی میایم تبریز.بخاطر همین شوهرم خوشش نمیاد بیاد تبریز چون اگه من پیشش نباشم بخواد ادرس یا چیزه دیگه ای فارسی بپرسه اصلا جوابشو نمیدن و این متاسفانه از فرعنگ و اخلاق بدشونه که با اینکه من خودم تبریزیم ازین مساله خیلی ناراحتم.
وای اینجوری که خیلی بده
من یک کلمه هم بلد نیستم ترکی
جوابم رو ندن دلم میشکنه خیلی
ما یزد رفتیم مردمش انقدرررررر مهربون بودن
من عاشق لهجه یزدی هستم بعد بهشون گفتم بابا شما چرا باهامون مثل یزدی ها صحبت نمیکنین
با لبخند شیرینی جواب داد اخه اونجوری شما خوب متوجه نمیشی من چی میگم !
دوستان عزیزم خودمن که تبریزیم هم اینو درک میکنم و تصدیق که مردم تبریز یکم زیادی رو زبونشون تعصب دارن و این مورد رو خودم اصلا نمی پسندم
من قبل بدنیا اومدن دخترم به شوهرم گفته بودم بابچم فارسی حرف میزنم اما اون قبول نمیکرد و میگفت محاله فارسی یادش بدم اما بعد چند ماه مجبور شد فارسی حرف بزنه.الان دخترم فارسی رو کامل بلده اما ترکی رو زیاد حرف نمیزنه.خانواده شوهرم که یکم رو زبون ترکی متعصب بودن حالا مجبور شدن با نوه خودشون فارسی حرف بزنن و من از این بابت خوشحالم چون دخترم هم زبان مادریشو باید یاد بگیره هم زبان ملیشو
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز