2777
2789
عنوان

نمرات نهایی

191 بازدید | 21 پست

من نمرات نهایی خرداد ۱۴۰۳ مو ثبت کردم حتی خود سایت مای مدیو بهم کد رهگیری داده ولی الان نه از مای مدیو نه از مای سنجش نمیتونم نمرات و ترازشو ببینم

کجا میشه دید؟ به خدا زده بود اطلاعات سوابق تحصیلی شما با موفقیت تایید شد

چرا الان پس نیستتت نکنه ثبت نکردن؟😭

نه بابا برا منم همینه بعضی وقتا کلا سایتش نمره رو نمیاره بعد درست میشه 

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

میگم همون نمرات قبلی رو تایید کردی و کد بهت داد نه نمرات جدید...درسته؟

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه بابا برا منم همینه بعضی وقتا کلا سایتش نمره رو نمیاره بعد درست میشه

اخه مای مدیو میرم میگه چون کنکور سراسری رو شرکت کردین نمیشه باید تو مای سنجش ببینید میرم سنجش اونجا ام فقط دوازدهم و یازدهم ۱۴۰۴ رو میاره

یا خدا چه کدی؟؟؟

همون تاییدیه سوابق که کردی یه کد رهگیری توی همون سایت سنجش داره...البته من پشت کنکوری بودم

اخه مای مدیو میرم میگه چون کنکور سراسری رو شرکت کردین نمیشه باید تو مای سنجش ببینید میرم سنجش اونجا ...

ببین گلم همونجا که کارنامه دوازدهم رو میاره برات یک مرحله قبل برگردی اون کد رو داره

همون تاییدیه سوابق که کردی یه کد رهگیری توی همون سایت سنجش داره...البته من پشت کنکوری بودم

من کد رهگیری رو دارم ولی نمرات نمیاد😂😐

چرا اینقد باید تنمون بلرزهههه

من کد رهگیری رو دارم ولی نمرات نمیاد😂😐چرا اینقد باید تنمون بلرزهههه

نه بابا نگران نمره نباش برای من هزار بار غیب شده بعد خودش میاد بخاطر رفرش کردن سایت هست 

ببین گلم همونجا که کارنامه دوازدهم رو میاره برات یک مرحله قبل برگردی اون کد رو داره

اینو میگه تاریخشم برای نیمه اول پارسال نیست بگیم ثبت نکردم

الان با این اوصاف ترازش میاد برام دیگه؟!

دقیقا همینه