2777
2789
عنوان

نمرات نهایی

183 بازدید | 21 پست

من نمرات نهایی خرداد ۱۴۰۳ مو ثبت کردم حتی خود سایت مای مدیو بهم کد رهگیری داده ولی الان نه از مای مدیو نه از مای سنجش نمیتونم نمرات و ترازشو ببینم

کجا میشه دید؟ به خدا زده بود اطلاعات سوابق تحصیلی شما با موفقیت تایید شد

چرا الان پس نیستتت نکنه ثبت نکردن؟😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا برا منم همینه بعضی وقتا کلا سایتش نمره رو نمیاره بعد درست میشه

اخه مای مدیو میرم میگه چون کنکور سراسری رو شرکت کردین نمیشه باید تو مای سنجش ببینید میرم سنجش اونجا ام فقط دوازدهم و یازدهم ۱۴۰۴ رو میاره

اخه مای مدیو میرم میگه چون کنکور سراسری رو شرکت کردین نمیشه باید تو مای سنجش ببینید میرم سنجش اونجا ...

ببین گلم همونجا که کارنامه دوازدهم رو میاره برات یک مرحله قبل برگردی اون کد رو داره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

همون تاییدیه سوابق که کردی یه کد رهگیری توی همون سایت سنجش داره...البته من پشت کنکوری بودم

من کد رهگیری رو دارم ولی نمرات نمیاد😂😐

چرا اینقد باید تنمون بلرزهههه

من کد رهگیری رو دارم ولی نمرات نمیاد😂😐چرا اینقد باید تنمون بلرزهههه

نه بابا نگران نمره نباش برای من هزار بار غیب شده بعد خودش میاد بخاطر رفرش کردن سایت هست 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ببین گلم همونجا که کارنامه دوازدهم رو میاره برات یک مرحله قبل برگردی اون کد رو داره

اینو میگه تاریخشم برای نیمه اول پارسال نیست بگیم ثبت نکردم

الان با این اوصاف ترازش میاد برام دیگه؟!