2777
2789
عنوان

پماد واژینال باریچ لطفا بایین

47 بازدید | 2 پست

سلام ،من الان یکی دو ماه این پماد استفاده میکنم ،قبلش ترشحاتم سبز بود الان بی رنگ شده و واقعا خوب بود،ولی بعد اینکه پماد رو میزنم  مثلا ی دستمال کاغذی رو تو اب پودر کنی اینجوری میشه و ازم خارج میشه ،دو شب پیش زدم ولی متوجه شدم ک این بارکه استفاده کردم توی روز اول  پماد کامل خارج نشد ازم حالا امروز تیک تیک مث دسمال کاغذی ک تو اب پودر شده ازم خارج میشع ، دو شب در میون استفاده میکنم ،ینی  امشب باید دوبارع استفاده کنم ، حالا این تیک تیک ها بیشتر از سری های قبلی ،میشه راهنمایی کنید بدونم این طبیعی یا چی ،چون سری قبلی اپلیکاتور کم داخل میبردم اما این سری ک بیشتر فرو بردم ک تاثیرش بیشتر بشه اینجوری شد ،حالا میترسم عفونت جدید باشه 😞

عزیزم لطفا کمک کن تپش توی گوشت خوب شد؟؟؟ علائمت چیا بود

عزیزم من بعد سقط بچم اولین پریود هام تو دوران پی ام اس سر درد های بدی گرفتم سر درد یک طرفه در واقع میگرن بود ،هم زمان همون سمت سرم تو گوشم هوف هوف میکرد ،خلاصه رفتم دکتر گوش ی قرص بهم داد ب نام اکتو سرک تقریبا پنج شیشتاشو خوردم خوب شدم ،مال عروق گوش اینا بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان