2777
2789
عنوان

🦄🦄🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 10949 بازدید | 1122 پست
من سختمه تگ کنم اما اینایی که میگم خیلی خیلی خوبنبرفیسابقلیلی-آگانجناسپرپینکردستان-زیبادختر-زیبا-ارد ...

@برفیسابق‍ 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

@برفیسابق‍ @لیلی_آگان‍ @جناس‍ @پرپین‍ @کردستان_زیبا‍ عزیزم تگ شدن😉😘

مرسی عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

من سختمه تگ کنم اما اینایی که میگم خیلی خیلی خوبنبرفیسابقلیلی-آگانجناسپرپینکردستان-زیبادختر-زیبا-ارد ...

سلام به سوژین جون مهربون و دوست داشتنی خودم .خیلی عزیزی 

ممنون که منو یادته و دوست داری 

منم دوستت دارم یه عالمه .

کاش بیرون از تلفن همراه میتونستم ببینمت ،حرف بزنم باهات ،در آغوش بگیرمت اخه میدونی چیه دوست خوب خیلی غنیمته 😅😍😘

گفتی معده ام درد گرفته خیلی ناراحت شدم .تازه امروز کاربریتو چک کردم .الان میخواستم حالتو بپرسم. 

شما جزو یکی از بهترین دوستامی 

حالت بهتره ؟خوبی ؟ 

مرسی مرسی 😘

خواهش میکنم گلم

دوستتون گفتن منم تگ کردم😘

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺