2777
2789
عنوان

مردِ لجباز

105 بازدید | 16 پست

بابام هر روز با مامانم دعوا میکنه همش هم به خاطر اینه که متولد آذره و فوق العاده لجبازه‌ ، مثلا امروز مامانم بهش گفت برو انباری رو مرتب کن تا یه سری از وسایل رو از خونه ببریم بزاریم انبار ، خونمون شده انباری انقدر اشغال توشه ...

بابام با کلی غر و دعوا رفت مثلا مرتب کنه از عمد چندین ساله که کلی چوب کمد های شکسته و تیکه شیشه و کمد های دست دوم از خیابون برداشته آورده گذاشته توی انبار و امروز حتی یه تیکه از اونا هم ننداخته بره و برعکس از لجش کلی وسایل از انبار آورد گذاشت توی خونه 😊 لطفا دعا و یا طل.سم و جا.دو اگه بلدین بهم معرفی کنید بخونم بهش فوت کنم

مرتیکه ۱۵ ساله آزگار منو مادرم رو آزار میده با لجبازیش‌ بقران قسم هر روز توی خونمون دعواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آذری بودنش الان چه ربطی داشت؟

مردم رو طبق ماه قضاوت نکنید چون من مرد آذری می شناسم خیلی آدم خوبیه

دوم اینکه دعا و طلسم اصولا به خود آدم بر می گرده

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

آذری بودنش الان چه ربطی داشت؟مردم رو طبق ماه قضاوت نکنید چون من مرد آذری می شناسم خیلی آدم خوبیهدوم ...

لطفا جبهه نگیرید

آذر متولد ساله ماره پس ربط داره

من همه آذری ها رو نگفتم...

لطفا جبهه نگیریدآذر متولد ساله ماره پس ربط دارهمن همه آذری ها رو نگفتم...

اوکی سال مار متولد شده بازم ربطی به ماه آذر نداشت

من جبهه نمیگیرم میخوای قبول کن نمیخوای هم نکن ولی آدمی که اخلاقش بده و خانواده اش تربیتش نکردن میشه همین