الماس_شکسته مدیر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 400 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست گوشیو خاموش کنم؟روزی چند ساعت بخونم چقدر کلاس ببینم و تست بزنم؟امسال بیشتر تمرکزمو رو دوازدهم بزارم یا پایه ؟اولویتم نهایی باشه؟کسی ک تجربه داره یا کلا یکم از مسیر کنکور اگاهی داره راهنماییم کنه😞♥️ 1404/06/07 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 400 اره اما نمیشه یهویی بزاریش کنار درحد دو ساعت الی یک ساعت اونم اخرشب بعد اتمام درس موردی نداره دوساعت ... از اول کلا اینستا نداشتم خداروشکر
00setinoo عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 3100 خیلی ممنون لطف کردین هدفتون چه رشته ایه و معدلتون چند شده؟پس چرا من از ینفر پرسیدم گفت اولویتت دوازد ... ببین الویت دوازدهم باشه درست گفتن ولی منظورم اینه از دهم یازدهمم غافل نشو وگرنه ۶۰ درصد نهاییه دوازدهم رو هم نهایی طور بخون هم تست من هدفم روانشناسیه معدلم ۱۸اگه تابستون نخوندی باید یکم برنامه فشرده تر باشه و پیشنهادم اینه مشاور بگیری اگه میخوای امسال پرونده کنکور رو ببندی دانشجو🧠
الماس_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 400 ببین الویت دوازدهم باشه درست گفتن ولی منظورم اینه از دهم یازدهمم غافل نشو وگرنه ۶۰ درصد نهاییه دوازد ... مرسی لطف کردین مشاور نمیخوام باید یجوری خودم درستش کنمموفق باشیدتابستون خوندم ولی زیاد نه
سلیناخانومممم عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5790 گوشی ک ب کنار این تنها راه موفقیته پایه بایدددد قوی باشه اول مگه میشه تو پایه بلد نباشی دوادزهم یاد بگیری اصلا هم دیر نیست خیلی وقت داری میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
الماس_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 400 گوشی ک ب کنار این تنها راه موفقیته پایه بایدددد قوی باشه اول مگه میشه تو پایه بلد نباشی دوادزهم یاد ... پایه من بد نیس نهایی داشتیم از همون دهم درس خوندم معدل کتبی دهمم ۱۹.۵ شد کتبی یازدهم هم ۱۸.۷۱ هر دوشونو کنار هم میبرم جلو خیلی لطف کردین گوشیمو یکاریش میکنمم
_lillian_ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 105 اگه میتونی خودتو کنترل کنی در حد یه ساعت استفاده از گوشی اوکیه الان ولی از مهر به بعد کمترش کن
الماس_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 400 اگه میتونی خودتو کنترل کنی در حد یه ساعت استفاده از گوشی اوکیه الان ولی از مهر به بعد کمترش کن گوشیو خاموشش میکنم یا میشکونمش
dena7220 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 8135 داداش من گوشیو خاموش کرد و ی سال استفاده نکرد،الکترونیک امیرکبیر اورد 💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست