2821
2789
عنوان

سیگارو پیچید

123 بازدید | 15 پست

دیروز تاحالا داداشم اصلا با هیچکدوممون حرف نمیزنه از سر کار که اومد بعد الان بابام گفت به من گفت بریم جیگر بخوریم گفتم امشب نه گفت شاید بخاطر این حرف نمیزنه

بیاید بقیشم بگم

خببب لایک کن می‌خوام آف شم بعدا میخونم

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیشبم غذا نخور امروز صبح املت درست کرد خورد

اصلا اهل مواد نیست فقط سیگار میکشه و هر از گاهی تو جمع خانوادگی و دوستانه الکل یعنی معتاد نیست هممون الکلو میخوریم

دیشب تاحالا سه چهار بار رفتم میگم چی شده میگه هیچی

الان رفتم دیدم یه سیگارو داشت میپیچید که من درو باز کردم نتونست قایم کنه

گفتم اینو چرا پیچیدی گقت هیچی برو دیگم نیا

به مامانم اینا نگفتم ولی اعصابم داغونه شده چیکار کنم

گل بود یعنی؟

چیز دیگم میشه تو سیگار پیچید؟ غیر گل ؟

دیشبم غذا نخور امروز صبح املت درست کرد خورداصلا اهل مواد نیست فقط سیگار میکشه و هر از گاهی تو جمع خا ...

گله

چیزی نگو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین بستگی دارهداداشت چند سالشه مادرت بفهمه چه برخوردی داره ؟

۲۵ سالشه

الان فقط حرص میخورن بعدا میکوبن تو سرش تو دعوا اونم میاد کم نیاره فوش‌ میده دعوا میشه

میخوام بهشون نگم اصلا چون دردی دوا نمیکنه

چیزی دیگه نمیتونه باشه؟حالا گل تهش مث الکل یکی دوبار میکشه طوری نمیشه

نه همون گل بوده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۲۵ سالشهالان فقط حرص میخورن بعدا میکوبن تو سرش تو دعوا اونم میاد کم نیاره فوش‌ میده دعوا میشهمیخوام ...

طرز برخوردتون اوکی نیست 

ولی به نظرم بگی بهتر باشه

البته بازم بستگی به جو خانواده داره

۲۵ سال نه سن کمه نه زیاد 

خودش میدونه داره چیکار میکنه

خودت بهش بگی تاثیزی توش نداره ؟ 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز