2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هک کن تلشو اسکرین حرفشو بگیر ازش بعد بزن تو روش

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

عجله نکن. مذار روش تو روت باز شه. اول با مشاور مشورت کن. البته اسکرین شات بگیر از چتاش و نگه دار

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

چه بددددد هیچی بسوزو بساز اینقدر حرصم میگیره زنای جامعه مون بدبختن دادگاه جامعه همه جا طرف مردو میگیرن چون رئیس جمهورمون مرده یا قاضیامون مرده نمیدونه دلیلش چیه ولی باید روزی حق زنارو از این بالاتر ببرن بری شکایت کنی میگن هیچی بهت تعلق نمیگیره حالا تازشم مردا میتونن برن ازدواج مجدد کنن و... خیلی از تهدیدای دیگه که این جامعه توسط مردا علیه زنا درست کرده حیف زنای جامعمون 

واقعا چه کار باید کرد 

دوستم ، شوهرش با دوست دختر سابقش تو واتس اپ چت میکردن و به اون میگفته دارم خبر میخونم بعد یک دفعه دوستم مچش رو گرفته .

دوست دخترش هم شوهر داره هم بچه 

😭😢دلم برای دوستم کبابه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

تو گوشیش خوندم من اومدم مسافرت خونه خواهرش اونم چون کار داش یه هفته بعد من اومد حالا که تو تلگرامش رفتم دیدم اون موقع که خونه بوده با یه نفر از طریق این گروه های چت آزاد آشنا شده