2789
عنوان

رژیم فستینگ

135 بازدید | 11 پست

تقریبا ۱۵ روز که رژیم فستینگ سفت و سخت چسبیدم داخل ۱۵ روز دو کیلو کم کردم 

فقط میگم که این وزن برمیگرده اگه یروزی رژیم فست ول بکنم یا نه؟

کسی هست اینجا که رژیم فستینگ گرفته باشه اگر گرفتید بیزحمت هر تجربه ای راجبش دارید رو برام بگید ممنون 🩷

رژیم فستینگ اینجوریه که شما از ساعت ۹ شب تا ۱۱ ظهر هیچی هیچییییی نمیخورید فقطططط آب ، اما داخل میزان غذایی که همیشه میخورید مدل غذایی که می‌خورید تغییر نمی‌خواد ایجاد بکنید فقط شیرینی جات به کل باید کنار بزارید و ۹ شب تا ۱۱ ظهر جز آب هیچی نخورید 

من یه مدت می گرفتم بر نمی گرده به شرط اینکه کاملا رعایت کنی بعدشم رژیمتو یعنی ول نکنی ولی خب حالا فس ...

مرسی گلم آهان یعنی وقتی به وزن دلخواهم رسیدم میتونم دیگه فست نکنم که حتما تایم ۹ شب تا ۱۱ ظهر چیزی نخورم ولی شیرینی جات کنار بزارم و اینها درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین من انواع و اقسام رژیم هارو امتحان کردم شما اگر بهتررین و گرون ترین رژیم های دنیا و هم بگیری وزن کم کنی اگ از کالری روزانت فراتر بری بله وزنت بر میگرده 

حدودا نزدیک سه ماهه رژیمم 

دو ماه اول فستینگ گرفتم 

تو سه هفته ششم کیلو کم کردم بعدش کند تر شد 

در کل از وزن ۷۹ رسیدم به ۶۹ در عرض یک ماه نیم و چون به قدم میخوره و دیگ الان اوکیه می‌دونم تا همیشه باید نقصان کالری یا ثابت کالری روزانمو مصرف کنم فقط فستینگ رو قطع کردم و روزایی که خیلی پرخوری کنم فرداش فست میگیرم 

پس وقتی رژیم گرفتی این نیست بگی وزنم کن شد دیگ تمومه باید مدام بگی من دیگ کلا سبک زندگیم باید تا آخر همین باشه 

نقصان کالری محدود کردن قند و حذف چیپس و پفک و اینا

مرسی گلم آهان یعنی وقتی به وزن دلخواهم رسیدم میتونم دیگه فست نکنم که حتما تایم ۹ شب تا ۱۱ ظهر چیزی ن ...

اره حالا شیرین جاتم بخور ولی خب کمتر یعنی مثلا حساب شده بخور چون میخوای وزنت ثابت بمونه