2777
2789
عنوان

حس خوب دارم 🥲 دوستم گفت خوشگلی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا زنعموم بهم گفت زشتی ولی وقتی اومدم دانشگاه دقیقا ۵نفر بهم اینو گفتن 🥲 حتی یواشکی شنیدممم ال ...

منم چهره ام بد نیس خوبم همه‌همیشه میگفتن‌خیلی جذاب و قشنگی .با این‌حال زنعمو شوهرم اولین باری که من و دید گفت تو به پدرت رفتی یا مادرت گفتم‌چطور ؟گفت خواستم‌ببینم‌به کی رفتی آنقدر زشتی .بعدم کر کر خندید.

خشکم زده بود هنگ‌بودم اصلا نمیدونستم چی باید بگم .لال شدم و فقط از اونجا رفتم و ازش دور شدم .

مادر شوهرم‌میگه سوخته که پسرم‌ دخترشو نگرفته ولی در کل هرکی یه چهره ای داره دیگه اینکه تعریفت و بشنوی خوشحالت میکنه 

داف جذاااااب:)🤌🏽😂✨

🤣🤣داف کجا بود .

عجیب بود برام تاحالا کسی نگفته بود نمیتونم ازش چشم بردارم

حس کردم زیبای خقته ایی چیزی ام😂😂🦦

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
منم چهره ام بد نیس خوبم همه‌همیشه میگفتن‌خیلی جذاب و قشنگی .با این‌حال زنعمو شوهرم اولین باری که من ...

خیلی بده یکی این حرفارو بزنه ولی خب آدم با شخصیت اینارو نمیگه ..

منم تو سن بلوغ بودم ..

سلااام

معلومه ک خوشگلی دختر😍😍😍🔥🔥💓💓💓💓

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم چهره ام بد نیس خوبم همه‌همیشه میگفتن‌خیلی جذاب و قشنگی .با این‌حال زنعمو شوهرم اولین باری که من ...

البته بعضی سن بالاها از دستی میگن زشتی که مثلا چشم نشی 

ما یک فامیل داریم سنش بالاس هروقت بچه ای دنیا میاد میگه بچه به این زشتی رو‌تو زاییدی؟؟ یا میگه چقدر این رشته 

قشنگ جلو همه با صدای بلند

حتی داماد و عروس های فامیل رو هم که میبینم و وقتی خیلی زیبا هستند و خاص بهشون همین حرف رو میزنم این داماد زشت رو از کجا گیر آوردی ...

همه میگن به خاطره این که چشم نکنن بقیه اینجوری میگه

خیلی بده یکی این حرفارو بزنه ولی خب آدم با شخصیت اینارو نمیگه ..منم تو سن بلوغ بودم ..

شما فکر‌کن‌من‌یه خانمه بالغ با یه پسر .ولی همیشه شیک و تر تمیز و به خودم‌میرسم بعد یکی بیاد اینجوری بگه واقعا بیشعوری به نظرم

🤣🤣داف کجا بود .عجیب بود برام تاحالا کسی نگفته بود نمیتونم ازش چشم بردارمحس کردم زیبای خقته ایی چیز ...

حتما هستی که بهت میگن دیگه🫠

باح باح 🤌🏽❤️‍🔥

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.