2777
2789
اینجا خیلی نمیتونن کمکتون کنن چیزای کلی میگن معمولا باید اطرافتون ببینید کی تو خرید و فروش چه چیزی م ...

لاستیک بدم نمیاد

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

اگه میخوای انلاین شاپ بزنی قطعا لباساگه مغازه داری خواروبار فروشی(یخچال لبنیات نداشته باش) عمده ام ج ...

نه آنلاین شاپ نیی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلار مگه میشه

تاپیکاتو زنده میکنمااااااا.خخخخخ

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

جونم

جونت بی بلا 

طلا بگیری ت میان مدت و بلند مدت سود داره (مثلا بیشتر از ۳ ماه(ت اقتصاد بود فصل آخر درس ۱۲😂))اگه پول داری همین الان طلا بگیر معتل نکن تا عید شنیدم ب ۱۱ میرسه 

اگه خواستی بگیری بگو ک نحوه محاسبه طلا رو بگم فقط طلا دست و دو بگیر 

حتی اگه در حد ۲ یا سه تومن داری سکه پارسیان بگیر حتی اگه ۱ تومن هم داری میشه بخری در هر صورت سود داره 

خرید فروش ماشین خوبه اما ب شرط این که ت بنگاه باشی و باید گرگ باشی ت این جمعیت 

ساخت و ساز گزینه خوبی ب شرط اینکه سرمایه هنگفتی داشته باشی و یا با یکی شریک بشی و بساز و بفروش کنی و چند تا گروه کارگر داشته باشی 

شغل آزاد هم راننده باشی سرمایه داشتی باشی یا با یکی شریک بشی وزیتوری هم شغل خوبی درآمد داره 

اگه مستقیم با شرکت کار کنی و از شرکت ها خرید کنی و جا بیفتی الان درآمدش ت شهر کوچیک مثبت ۵۰ تومن ب شرط اینکه تنوع اقلام باری زیادی داشته باشی (اینجوری کم کم دفتر پخش بزنی درآمد ممکنه ب مثبت ۱۰۰ یا ۲۰۰ برسه )

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

جونت بی بلا طلا بگیری ت میان مدت و بلند مدت سود داره (مثلا بیشتر از ۳ ماه(ت اقتصاد بود فصل آخر درس ۱ ...

من منظورم چیزی دیگس حال ندارم توضیح بدم 😂

من منظورم چیزی دیگس حال ندارم توضیح بدم 😂

😂😂💔🤣گمرو این همه زحمت کشیدم 

منظورت چیه😐😑😑

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بعد واست میگم فعلا میخام ی چیزی بزنم آروم شم 😂

😑😑ی چیزی بزنی آروم شی 

چی بزنی😑😑