2777
2789
عنوان

پیاز

264 بازدید | 9 پست

پیاز درمانی برای رفع تنبلی تخمدان موثره؟؟کسی نتیجه گرفته لطفا جواب بدید خیلی مهمه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که میترسم از پیاز درمانی استفاده کنم والا حوصله ندارم هورمونام بهم بریزه . من رازیانه و تخم هویچ رو دم میکنم هرروز میخورم 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

پیاز درمانی باید طبق اصولش پیش بره و اینکه ممکنه پریودیات خیلی شدید باشه اما نباید بترسی اگر تنبلی تخمدان داری بهتره ۵ انگشت استفاده کنی من کیست تخمدان و تنبلی داشتم هر دکتری رفتم بدتر به لکه بینی افتادم ولی یه دکتره رفتم گفت اینو روزی یه لیوان دم کردشو بخور من پریام هر ۳ ماه بود که با خوردن این گیاه یه سال منظم شد .نگران نباش عزیزم .التماس دعا.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.