2777
2789
عنوان

وای یچیزی

157 بازدید | 26 پست

امروز رفتم دکترم ژل تزریق کردم برا صورتم دکتر گفت با تحریم های جهانی دیگه ژل صورت نمی تونیم وارد کنیم شاید اخرین بار باشه ک زدی😐💔 یعنی چی واقعا دیگه نمیشه ژل تزریق کنیم به صورتمون؟؟؟!! من خوبم حالا فقط زاویه فک و ی مقدار گونه زدم ولی اون پلنگ ها چی😐

ب نظرم مسائل و مشکلات پیش رو خیلی عمیق تر از ژل باشن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتر بابا کمتر تزریق کنن ، اینجوری عادت میکنن مثل قبلنا که ژل نبود صورتا همه طبیعی

نمی‌دونم دکترم گفت بزار ی مدت بگذره ببین چ وضعی بشه صورت اینایی که ژل طولانی مدت زدن

مگ میشه ، اینا همه دنبال بهونه واسه گرون کردن همه چیزن

وقتی تحریم هستیم بهترین برند ژل اژ آلمان فرانسه وارد میشه حتا منشی مطب هاشم گفتن من گفتم شاید شوخی میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز