چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
قند و چربی و هله هوله سوپرمارکتی حذف کن وزنتم کم کن
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫
یعنی درد پای راستت مربوطه کبد چرب یعنی دکتر تشخیص داده ؟
برای درمان کبد چرب میتونی از دکتری که متخصص طب سنتی هست کمک بگیری موقع غذا خوردن حرصو جوش نخور و غذاهای چرب و سس و سرخ کردنی ها شیرینی جات .. رو کمتر کن و ورزش کن یا لااقل پیاده روی بکن
یعنی درد پای راستت مربوطه کبد چرب یعنی دکتر تشخیص داده ؟برای درمان کبد چرب میتونی از دکتری که متخصص ...
دکتر تشخیص نداده ولی وقتی یه غدای سنگین میخورم یا چرب اینجوری میشه و هم ادرارم نمیاد یعنی میاد رنگش زرد پررنگ وحجمش کم میشه پام هم اینجوری میشه خودم دقت میکنم ولی الان چیز مضر نخوردم اونجوری ام چکارکنم
شما کبدتون گرید چند هست ..من بخاطر شیردهی نزدیک ۲۵کیلو کم کردم
من دو به سه بودم یسری رفتم پیش طب سنتی شدم دو به یک یعنی کمتر شد البته خیلی وقته نرفتم ببینم چی به چیه شما بری پیش پزشک طب سنتی خودش میدونه چه دارویی بده یا راهنماییت کنه که برای شیر دهی مشکلی پیش نیاد ولی همینکه وزن کم کردی احتمالا کبد چربت باید بهتر شده باشه برای پای راستت و مشکل ادرارت هم باید بررسی بشی