2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 114 پست
من اصلا نگفتم هدف شما بده ب هیچ وجهفقط شرایط سخت جامعه رو گفتم چون اینجا جایی نیس ک شما تلاش کنی ب ه ...

میدونم😔😔اگه قبول بشم میرم معلمی رو

اما دعا میکردم قبول نشم

یعنی اشتباه کردم و به دعای منه ؟ 

نترسونشون آفاق مگه من ترو ترسوندم؟ تو هم دستگیر هر کی که دوست داره معلم بشه. ، بشو و راهنمایش کن

نه نمیترسونم..تا وقتی سنش میرسه واقعا با کنکور راحت‌تره خب...اخه امسال نمیدونی چیشد که جهاد برگزار کرد و کلا افتضاح بود سوالات تازه ۹۰ درصد قبولیا از ضریب سابقه‌دارا بودن فکر کن کل نمره کتبی از ۷۰۰ بوده بعد حد نصاب بعضی‌جاها هفتصد و خورده‌ای بود چون ضریب سابقه‌دارا کلی به امتیازشون اضافه‌شده بود

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم و چند تا از همکاران بدون هیچ سهمیه‌ای، قبول شدیم

منم بدون سهمیه قبول شدم...نگفتم غیرممکنه..گفتم سخته مخصوصا امسال که امتیاز ویژه به سابقه‌دارا دادن 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
توبرو همون پیام نور در حد تو نیس ب فرهنگیان نظر بدی

اینجا سایت تبادل نظره باید جنبه انتقادم داشته باشین و

ممنونم که وقت گذاشتی  تاپیک هام رو خوندی ،نشون میده که برات مهم بوده

بعدشم متاسفم برات که انقد بی شخصیتی ارزش یه فرد فراتر از دانشگاهی هست که در اون تحصیل میکنه ....در ضمن محض اطلاعتون اون یکسال پیش بود پیام نور تحصیل میکردم الان دانشگاه سراسری تبریز حقوق میخونم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

عزیزم آزمون استخدامی رو ولش الان دیگه از فرهنگیان پسرای زیادی رو ورمیدارن واسه معلمی خیلی ظرفیتشون ب ...

ولی همینکه رغبت پایینه باعث میشه با رتبه های داغون پسرا بیارن و دخترا با دتبه های بالاتری قبول بشن اینم ناترازیه

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

شاید شما در همون حد کار میکنیدهستند معلم هایی که خیلی بیشتر از حقوقی که دریافت میکنند زحمت میکشن

خب اشتباه میکنن در حدی کار بکنه ک حقوق میگیره

اگر غیر از اینه هم منت نذاره چون دیگ کار خیر رو داد نمیزنن بخاطر رضای خداس اون کار نه پول

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

اینجا سایت تبادل نظره باید جنبه انتقادم داشته باشین و ممنونم که وقت گذاشتی تاپیک هام رو خوندی ،نشون ...

حقوق تبریز😂آخی آرزوهاتو میگی

اشکال نداره آرزو برجوانان عیب نیست

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

اینجا سایت تبادل نظره باید جنبه انتقادم داشته باشین و ممنونم که وقت گذاشتی تاپیک هام رو خوندی ،نشون ...

ضمنا زمانی که داری کامنت میذاری تاپیکای قبلیتو فراموش نکن

اومدی فرهنگیانو تخریب میکنی

ولی تاپیکی که زده بودی وای مصاحبه دعوت نشدم وای دارم میمیرمت موجوده🤣وقتی نرسیدید لازم نیس بکوبیدش