2777
2789
عنوان

کنکوریای 404

310 بازدید | 30 پست

برمیگشتین به پارسال این موقع؛ چه کارایی انجام میدادین یا برعکس؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

سریال میدیدم همونکاری که کردم راضیم فقط سریالای بهتری انتخاب میکردم شاید کنکوری 404 نیستم 99

بی نظیره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شروع میکردم 

خیلی دیر شروع کردم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

روی ازمون دادن حضوری بیشتر سرمایه‌گذاری میکردم از کلاس ها عقب نمی افتادم وقتی دیدم برنامه م خوب پیش ...

من که از کلاسام عقب افتادم چیکار کنم؟

دارم سعی میکنم خودمو برسونم ولی خیلی زیادن توصیه ای داری؟

جمع بندی رو از بهمن یا اوایل اسفند شروع میکردمو ی مشاور سخت گیر میگرفتم واسه دوران جمع بندی

مگه مباحث تازه اسفند تموم نمیشه؟

برای نهایی چی؟ از چه کاری پشیمونی؟ یا از چی نتیجه گرفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که از کلاسام عقب افتادم چیکار کنم؟دارم سعی میکنم خودمو برسونم ولی خیلی زیادن توصیه ای داری؟

لازم نیست همه درسا رو ببینی اینم یه اشتباه دیگه ست 

من عمیقا پشیمونم که چرا مفاهیم شیمی رو کلاس دیدم یا ریاضی به جای نکته و تست و تدریس کوتاه رفتم کلاس های هفتاد هشتاد جلسه ای که اکثرش اصلا به دردم نخورد چون زمان تست زدن رو ازم گرفت اگر عقب افتادی شروع از مهر یا شروع از شهریور هارو ببین سعی نکن برگردی از تیر همرو ببینی اینطوری هیچ وقت نمیرسی 

درضمن نهایی هارو فراموش نکن اگر فارسی یا عربی یا زبان ضعف داری از همین الان کلاس هاشو ببین کم کم بخونش

لازم نیست همه درسا رو ببینی اینم یه اشتباه دیگه ست من عمیقا پشیمونم که چرا مفاهیم شیمی رو کلاس دیدم ...

من خیلی بی دقتی میکنم مخصوصا تو محاسبات، برای نهایی بخاطر همین 1.25 صدم از دست دادم یکجا

چه توصیه ای دارین بی دقتیم و از بین ببرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40