2777
2789
عنوان

در چه حالید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست
منطقیه🤝😂

راستی امضام دلیل خاصی نداره

خواستم بهت بگم🙂

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی خونه شلوغ و پلوغ با شوهرم قهر بودم چونکه دیشب متاسفانه باز کارای قبلانشو تو سرش زدم الکی الکی د ...

الان دیر نیس واسه شام؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

راستی امضام دلیل خاصی ندارهخواستم بهت بگم🙂

ها؟😐👩‍🦯

من چه کار ب امضات دارم خواهرم👩‍🦯😅

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

بعضی روزا الکی الکی از همه حالم به هم میخوره حتی از خودم امروزم از اون روزا بود

هعی

کجای کاری ما شاممون ساعت12شب ب بعده

ما اون موقع میخوابیم😂😂

ها؟😐👩‍🦯من چه کار ب امضات دارم خواهرم👩‍🦯😅

میتونم درخواست دوستی بدم که منظورمو بگم؟اینجا نمیخوام بحثی پیش بیاد

البته اگه اشکالی نداره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

میتونم درخواست دوستی بدم که منظورمو بگم؟اینجا نمیخوام بحثی پیش بیادالبته اگه اشکالی نداره

باشه عزیزم🩷🫠

ما اذان صبح میخوابیم 😂🤣

😂👩‍🦯