2777
2789
منطقیه🤝😂

راستی امضام دلیل خاصی نداره

خواستم بهت بگم🙂

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی خونه شلوغ و پلوغ با شوهرم قهر بودم چونکه دیشب متاسفانه باز کارای قبلانشو تو سرش زدم الکی الکی د ...

الان دیر نیس واسه شام؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

راستی امضام دلیل خاصی ندارهخواستم بهت بگم🙂

ها؟😐👩‍🦯

من چه کار ب امضات دارم خواهرم👩‍🦯😅

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

بعضی روزا الکی الکی از همه حالم به هم میخوره حتی از خودم امروزم از اون روزا بود

هعی

ها؟😐👩‍🦯من چه کار ب امضات دارم خواهرم👩‍🦯😅

میتونم درخواست دوستی بدم که منظورمو بگم؟اینجا نمیخوام بحثی پیش بیاد

البته اگه اشکالی نداره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

میتونم درخواست دوستی بدم که منظورمو بگم؟اینجا نمیخوام بحثی پیش بیادالبته اگه اشکالی نداره

باشه عزیزم🩷🫠