دخترآباااان مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11288 عنوان بی بی چک زدم | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 20 پست امروز ۸روز از آمپولممیگذره ماه قبل از روز هفتم تا پانزدهم چک میکردم هیییچ هاله ای نداشت آخرشم پریود شدم اما امروز بی بی چک زدم هاله افتاده بهش اعتماد کنم؟درد تخمدان دوطرفه دارم زیرشکمم درد میکنه ترشح سفید دارم نه مثل تخمک گذاری من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️ 1404/06/06 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanna عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3494 یعنی اثر آمپول نیست؟ نمیدونم عزیزم تاپیک منم میبینی بنظرت بی بی چکم مثبته یا منفی؟ حس میکنم هاله داره اللهم عجل لولیک الفرج
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11288 پس مثبته دیگه مبارکه 💖🤗 آخه میگن آمپول تا ۱۴ روز اثرش تو بدنه من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11288 نمیدونم عزیزم تاپیک منم میبینی بنظرت بی بی چکم مثبته یا منفی؟ حس میکنم هاله داره دیدم هاله داره انگار باید صبر کنی من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
mamanna عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3494 دیدم هاله داره انگار باید صبر کنی ان شاءالله مثبت باشن هر دو اللهم عجل لولیک الفرج
tahi2000 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 1735 آخه میگن آمپول تا ۱۴ روز اثرش تو بدنه نمیدونم منم سر بچه پولم امپول زدم ولی دیگه بی بی چک نزدم روز موعدم مستقیم رفتم ازمایش دادم. کسی هم نگفت اثر امپول تا کیه و تا کی صبر کنم 🤷🏻♀️ غصه نخور همه چی درست میشه...
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11288 نمیدونم منم سر بچه پولم امپول زدم ولی دیگه بی بی چک نزدم روز موعدم مستقیم رفتم ازمایش دادم. کسی هم ... علائمات یادت نیس؟من شکم درد دارم ترشح سفید من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️