درانتظااارخوشبختی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 49 عنوان دیگه بریدم 67 بازدید | 9 پست زندگی متاهلی واقعا مضخرفه مخصوصا وقتی یه شوهر شکاک داشته باشی که نزاره پاتو از در بزاری بیرون خودشم جایی نمیبره اگر حالم بد بشه هم بزور یه دکتر میبره خسته شدم دارم تنهایی دیوونه میشم اسیر شدم مامان و باباش هم عین نگهبان زندان میمونن برام..حوصلم سر میره تنهایی😭😭😭 1404/06/06 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درانتظااارخوشبختی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 49 فقط بچه نیار خوشبختانه اینجا عقلم کار کرد و بچه ندارم
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41910 کسی پشتم نیس خودت چکاری اینمون یبار زندگی میکنیمنم همین کارارو کردم ۹ سال از عمرم رفته بقیه شم میره 💕🌸☘️🌹
درانتظااارخوشبختی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 49 خودت چکاری اینمون یبار زندگی میکنیمنم همین کارارو کردم ۹ سال از عمرم رفته بقیه شم میره عزیزم من میگم نمیزاره از در برم بیرون شما میگی چیکاره ای 😂البته قصد توهین نداشتم بهتون ناراحت نشین🌹خیلی دوسدارم کار کنم حتی کار درخانه انجام بدم که یه مقدار پول دستم بیاد اما اجازه نمیده
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41910 عزیزم من میگم نمیزاره از در برم بیرون شما میگی چیکاره ای 😂البته قصد توهین نداشتم بهتون ناراحت نشین� ... واسه جدایی گفتماگه هم که میخوای بمونی با یک مشاور تلفنی صحبت کن ببین راهی میده بهتر شه 💕🌸☘️🌹
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41910 عزیزم من میگم نمیزاره از در برم بیرون شما میگی چیکاره ای 😂البته قصد توهین نداشتم بهتون ناراحت نشین� ... من خودم چند دقیقه پیش داشتم سر اینکه رفتم بیرون نگفتم کتک میخوردم 💕🌸☘️🌹