2777
2789
عنوان

هدیه

118 بازدید | 12 پست

شب شام مهمون هستیم رستوران یک باکس گل گرفتم با یک جعبه شکلات به نظرتون کافیه؟! 

اگر نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم مطرح کنید و پیشنهاد بدید❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله خیلی شیک و مجلسی موید باشید

ممنونم جانم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوبی 

میشه تجربه اتو از عمل اسلیو بگی 

من بی ام. ای ام ۴۱/۵ هس بنظرت با رژیم. میتونم کم. کنم و نگهشدارم یا عمل کنم 

شما بعد عمذ دچار اسهال یا یبوست نشدی؟ 

اینکه بعضیا میگن بلافاصله بعد خوردن غذا دستشویی باید برن؟! 

یا مشکل نا متقارن لاغر شدن و یکدست لاغر نشدن نداشتین؟! 

سلام عزیزم خوبی میشه تجربه اتو از عمل اسلیو بگی من بی ام. ای ام ۴۱/۵ هس بنظرت با رژیم. میتونم کم. کن ...

سلام جانم ممنونم

به نظرم عمل بهتره تو این شرایط 

نه مشکلی نداشتم اون برای بای پس هست که سیستم گوارش و روده تغییر میکنه

نامتقارن لاغرشدن هم نداشتم

سلام جانم ممنونمبه نظرم عمل بهتره تو این شرایط نه مشکلی نداشتم اون برای بای پس هست که سیستم گوارش و ...

ممنونم ازینک جواب دادی 

دکترت کی بوده 

من الان چند تا دکتر پیدا کردم نمیدونم ب کدوم مراجعه کنم.. دارم پیجاشونو زیر تظر میگیرم

ممنونم ازینک جواب دادی دکترت کی بوده من الان چند تا دکتر پیدا کردم نمیدونم ب کدوم مراجعه کنم.. دارم ...

خواهش میکنم 

دکتر فرهمند 

شما برید پیش پزشکی که همه عملها رو انجام میدن تا انتخاب خوبی براتون داشته باشن

خواهش میکنم دکتر فرهمند شما برید پیش پزشکی که همه عملها رو انجام میدن تا انتخاب خوبی براتون داشته با ...

پیجشو دارید؟ 

چند ساله عمل کردین شما 

اره میرم پیش کسی ک هم اسلیو هم بای پس انجام میده

پیجشو دارید؟ چند ساله عمل کردین شما اره میرم پیش کسی ک هم اسلیو هم بای پس انجام میده

دوازده ساله 

منو به جرم گفتن حقایق متاسفانه بلا‌ک کردن

بهت درخواست دادم ممنون. می شم این حقایق رو به من بگی من امروز عصر اولین دوز امپول لاغری رو میزنم🫠

ایشون فقط اسلیو انجام میدن خوب همه کاندیدش نیستن و بعدش به وزن ایده آل رسیدن و نگه داشتنش واقعا سخته اینو گفتم منو بلاک کردن 😅

عه وا اینکه بلاک نداره

دیگه باید بگی عالیه