٠QUOTE=393439057]😂به قول همسرم مردی که بخواد با دیدن مو پوست یک زن تحریک بشه باید بندازی تو رودخونه آب ببره اینم بند ...[/QUOTE]
همسرت فتوا صادر کرده🤣🤣 امان از شیطان در آخرالزمان که مردم رو درگیر مزخرفات در دین خدا میکنن که مو و بدن زن نامحرم کجاش تحریک کننده یا نه 🤢
وقتی خدا مارو از کاری نهی کرد یعنی گناه حالا هی فلسفه بافی کنید و مزخرفات ماهواره اسرائیل بفارسی و اینستاگرام اسرائیل بفارسی رو هی بازنشر کنید
ببین دخترجان پیامبر ص در شب معراج دید زنان امت خودش یعنی ماها در آخرالزمان که از #روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی و دید که آتش و چرک و خون که از بدن هایی که نامحرم دیده بودن الانم که پیراهن مردانه و شلوار شده جای مانتو و غرایز جنسی سربه فلک کشیده نفس که ناحیه شیطان هست ول کن نیست حالا دولاخ مو کی رو خراب کرده حالا استین دو وجب بالاترشه حالا شلوار یک وجب بره بالا ببین اینها حرامهای خداست و اتفاقا تحریک کننده نمیدونم چرا بعضیا استغفرالله خداشون میشه همسرشون که بی غیرتی رو عادی جلوه میدن غافل که دشمن حرامی که زد زن وبچه مردم امسال کشت همون داره این نسخه رومیپیچه بیحجابی حق الناس، حق الناس حق مردم که خدا از حق مردم نمیگذره چون باید مردم رضایت بدن اون دنیا فرصت نداری از هزارن چشمی که براش طنازی کردی و به گناه کشیدی بری رضایت بگیری از اون نوجونی که غرایزجنسی داره و دچار گناه میشه باصحنه های لوندی بعضیا از اون مردهایی که زندگی شون از هم پاشید
شخصی توی اتوبوس بسیار محجبه برای جاری من تعریف کرده بود من بخاطر سقط جنینم۱٠دقیقه کما رفتم اون دنیا ۲ماه گذشت اومدم شالمو بندازم سرم که گفتن مهلت تمامه😱یک عالمه چشم داشت نگاهم میکرد بمن تک تک چشمهارونشون دادن که کیا توی خانه از زنشون دلسردشدن بخاطرنگاه بمن کیا زنشون زدن بخاطر نگاه بمن کیاطلاق گرفتن بخاطر نگاه بمن وعذابهای دردناکی که کشیده بود ایشون خودش و خانوادش کلا حجاب روپوسیده و قدیمی میدونن و بعداین ماجرا از اون دنیا خیلی محجبه شده بود ببین یکوقت علمی نداری خودتو بقیه برو حتما تحقیق کن و با مسخرگی اونو بیان نکن حضرت رقیه س ۳سالشون بود چادر از سرشون نیافتاد