سلام عزیزم
انشاالله
که به زودی زود واستون برطرف بشه
من تجربه خودم در مورد قارچ رو میگم
اول از همه خوددرمانی اصلا انجام نده و مطمن باش که قارچ هست و اگه درمان رو شروع کردی حتما حتما باید دوره درمان رو کامل کنی یعنی اگه دکتر گفته دو هفته پماد مصرف کنی باید انجام بدی چون قارچت برمیگرده و طول درمانت بیشتر میشه
من قارچم اول لکه قهوه ای دایره ای بود که یکمی پوسته روش داست اشتباه کردم خوددرمانی انجام دادم و اصلا چیز زیادی نمیدونستم و دارو چند روزی مصرف کردم و قبلش کردم برگشت بیماریم و شد لکه قرمز یا صورتی کم رنگ خارش هم داست
کشاله ران و پشت رام و یه عدد کنار زانو بود خط شورت و گاهی جای خصوصی
خیلی درمان انجام دادم بهتره بگم درمان اشتباه
کورتون واسه قارچ ضرر داره
یکی از دکتر هام گفت نوع قارچت طوری هست که باید حتما لباس هات اتوی داغ بزاری روش وگرنه به لباست میمونه و خوب نمیشی دیگه منم ۹۹ درصد لباس هام رو موقع پوشیدن اتو داغ میزاشتم و چند ثانیه نگه میداشتم
شستن با دمای آب بالا
با آفتاب داغ باشه لباس بنداری خشک بشه
لباس نهی و آزاد بپوش
من مادرم طفلک دستکش میپوشید و لباس هام رو میشست ( نینداختم داخل لباس شویی به خاطر بقیه) و شلوارهام رو هر روز عوض میکردم
استرس بده استرس نداشته باش
فکر میکنم شیرینی و عدس هم خوب نباشه واسش
من میرفتم حموم پارچه جدا گذاشته بودم قارچ هام رو هر کدوم با پارچه جدا خشک میکردم مینداختم دور ( تا پخش نشه )
از دستکش یکبار مصرف و گوش پاکن میتونی واسه پماد زدم و اینا استفاده کنی
دارو زباد استفاده کردم و پیش چند تا دکتر رفتم
گلم من همش قارچم بدتر میشد و یکی از دوستام که دچار قارچ بود اون زمان اونم بهم گفت دکترش گفته دوز بالا قرص مصرف کن
من دکترم گفت مسولیت با خودت ( البته اگه کبدت مشکل نداشته باشه دوز بالا میتونی استفاده کنی )
خیلی نکته مهمیه من یه دوره روزی سه تا ایتراکونازول و دو تا تربینافین خوردم ( فکر میکنم دو ماهی) و
خدا رو هزار مرتبه شکر
باعث شد قارچم بدتر نشه قارچ جدید روش نزنه
دوز بالا یه دوره استفاده کردم و واسه من مفید بود ( البته در کنارش پماد و شستشو هم بود )
بعد دکتر بعدیم واسم روزی ۲ تا کتوکونازول نوشت با روزی سه بار پماد ترکیبی ان ان و کلتریمازول
شستشوی روزانه هم داشته باش من با صابون گوگرد میشستم
تا دو ماهی دارو استفاده کردم
بعد رفتم آزمایش قارچ دادم و
خدا رو شکر
برطرف شد
البته چون دارو زیاد استفاده کرده بودم یک ماه بعدش که دارو دیگه استفاده نمیکردم هم آزمایش قارچ دادم و
خدا رو شکر
منفی شد
چندین ماه نزدیک یک سال درگیر بودم
گلم من درکت میکنم میدونم چقدر سخته
لول از همه توکلت به خدا باشه
و با توکل به خدا
داروهات رو مرتب استفاده کن درمانت رو ول نکن
شستشو روزانه داشته باش
اینایی که من گفتم با توجه به نوع قارچ من بود ممکنه واسه شما فرق داشته باشه دکتر آزمایشگاه بهم گفت قارچت سخت ترین نوع قارچ بوده
ببخشید صحبت طولانی شد
هر سوالی داشتی حتما ازم بپرس
از خدا
میخوام شما و همه بیمارا و همه افرادی که دچار ابن بیماری هستن هر چه زودتر شفای کامل پیدا کنن و هیچ کسب دچار این بیماری و هر بیماری نشه و هر کسب هم خوب سده دیگه هیچ وقت دچار نشه
محتاجم به دعای خیرتون
راستی عزیزم من قارچم واگیر دار بود واسه شما نمیدونم کجای دیدنتون هست و چه جوریه ولی جهت احتیاط مواظب باش به فرزندتون برخورد نکنه
خدا رو هزار مرتبه شکر
با توکل به خدا
من رفتم پیس به دکتری توی شهر خودمون اگه خواستی شماره اش رو واست بزارم
توکل به خدا
هر سوالی داشته بپرس گلم
انشاالله
هر چه زودتر خوب بشی گلم