2821
2789

من یه دکتر میشناسم تو سهروردی اسمش خشایار وفاس. قیمتاش مناسبه اقساطی هم کار میکنه میتونی هزینه ها رو بخش بخش بدی اذیت نشی. من خودم از اینستا پیداش کردم ولی رفتم تو سایتش وقتمو گرفتم. هم میتونی از سایتش وقت بگیری نمونه هاشو ببینی، هم اینستاش و هم زنگ بزنی بهشون بری مشاوره بشی بعد درمانت رو بری جلو. سایتشم اینه: drkhashayarvafa.com

من یه دکتر میشناسم تو سهروردی اسمش خشایار وفاس. قیمتاش مناسبه اقساطی هم کار میکنه میتونی هزینه ها رو ...

سلام شرایط اقساط این دکتری که معرفی کردین دکتر وفا به چه صورتی است و این که کارش تمیز هست یا نه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام شرایط اقساط این دکتری که معرفی کردین دکتر وفا به چه صورتی است و این که کارش تمیز هست یا نه؟

ببین زنگ بزن به منشی اش خیلی خوب راهنمایت میکنه تو سایتش و اینستا شماره شون هستش

من دختر خاله ام سمت سهروردی یه دندان پزشکی رفته خیلی تعریف میکنه ازش ،میگه از بهترین مواد استفاده میکنه و قیمتش هم خیلی خوبه حتی میتونی به صورت اقساط هم پرداخت کنی

قیمتا همیشه در حال تغییره و جاهای متفاوت فرق داره ولی بازم بنظرم جای خوب برو دندون یه باره.من خودم کلینیک دکتر عراقی زاده رفتم توی چهارباغ بالا کنار مترو شریعتیه عالیه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز