2777
2789
عنوان

تاپیک فیک

145 بازدید | 19 پست

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود شوهرش ی طرفش لمسه و مادرشوهرش دست اش لمسه زیر چادر می بره پدر شوهرش کر و لاله 

بعد این که این حرفا رو زد می گفت تو کل عقد نفهمیده اینا اینجورین تازه فهمیده اونم تو عکس عروسی 

خودشم روانشناسه 

من چقدرم ناراحت شدم و دلسوزی کردم اخر م تاپیک رو قفل زد و جوابای منطقی نمیداد فقط برای پربازدید شدن 

خلاصه این کارا زشته  بخاطر پربازدید شدن  با عواطف دیگران بازی نکنید ارزش نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکای پربازدید اکثرا نه همه 

فیکه 

در کل هم درگیر مجازی نشین 

نون با این هزینه چرا بخاطر داستان سرایی مجازی حرص بخورین 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اتفاقا بنظر من واقعی بود میخواست بخاطر پول با پسره ازدواج کنه بعدش پشیمون شده بود مشکلات پسره رو از ...

ن بابا از اون موقع دیگه پیداش نیست گفت همه رو تگ می کنه عکس نامزدیش رو می زاره بعد با یه بهانه بست تاپیک اش رو 

خیلی سواله برام چه فایده داره این پربازدید شدن؟خیلیا روانشناسی میخونن ولی صرفا فقط یه مدرک گرفتن روا ...

ببین  اصلا برگام ریخته  بود چقدر حرص خوردم  دلم  براش سوخت واقعا  حق الناسه 

@رمیصاااااا‍ 

حق الناسه اینا من بارها شده هی ذهنم درگیر تاپیک پربازدید شده ساعت ها اومدم دیدم فیک بوده..

عزیزم خودت رو درگیر نکن اول اینکه شما کاری از دستت برنمیاد

دوم اینکه هرکس قضیه رو از زاویه خودش تعریف میکنه و همه تقصیر رو میندازه گردن طرف مقابل حالا طرف مقابل هم بخواد تعریف کنه چیز هایی رو میگه یا جوری تعریف میکنه که حق  رو بقیه به اون بدن 

الکی حال دلت رو بد میکنی که چی بشه

عزیزم خودت رو درگیر نکن اول اینکه شما کاری از دستت برنمیاددوم اینکه هرکس قضیه رو از زاویه خودش تعریف ...

من کلا آدم دلسوزی ام ولی واقعا تعجب می کنم به بعضیا چطور اصلا مدرک روانشناسی  میدن  فکر کن همچین ادمی تو اینده  مشاور زوجین بشه

ببین اصلا برگام ریخته بود چقدر حرص خوردم دلم براش سوخت واقعا حق الناسه @رمیصاااااا‍

خوندم دوتا شو 

ولی مثلا چه سودی داره تو شبکه های اجتماعی دیگه لایک و فالور میگیرن اینجا چی بهشون میرسه